Vidya Balan, Hema Malini en meer


Vidya Balan zal al haar extra vet verliezen voor haar rol in een film met Shahid Kapur. Volgens een woordvoerder van Mirza’s film was Vidya gevraagd om 15 kilo af te vallen, voordat ze zouden beginnen met de opnames van de film. Shahid lijkt op een kind in haar bijzijn, zij is ouder dan hem maar ze kunnen het zich niet permitteren dat ze er als zijn moeder uit zal zien. Alhoewel de film een lovestory is over een oudere vrouw met een jongere man vinden ze dat de actrice er nog beter moet uitzien dan in ‘Heyy Babyy’. Vidya schijnt begonnen te zijn met fitness zodat ze er perfect uit zal zien in de film.

ImageJa, het lijkt wel een seizoen van veroordelingen voor Bollywood. Nadat het recht de Bollywood acteurs Sanjay Dutt en Salman Khan hebben veroordeeld, is het nu de beurt aan niet minder dan onze Dreamgirl Hema Malini. Zij was veroordeeld voor een delict. Ongeveer 10 jaar geleden had Hema Malini nagelaten een bepaald voor een afgezegde show te betalen.

ImageActeurs staan bekend om hun uiterlijk te veranderen om een rol meer karakter te geven. Amitabh Bachchan zal iets doen wat hij nog nooit heft gedaan. Volgens de script zal hij kaal te zien zijn in de Hollywood film ‘Shantaram’. Hij heeft ingestemd om zijn hoofd kaal te scheren voor ze zullen beginnen met de opnames. Deze zal nog voor het eind van dit jaar plaats vinden in oa. Australië, India en China. Johnny Depp speelt de hoofdrol in de film en Amitabh’s karakter is die van onderwereld don Kadar bhai. Meera Nair wilde dat Kadar bhai er gemeen uit zou zien, daarom de kale look. De film is gebaseerd op een boek geschreven door een Australiër die dezelfde titel als de film heeft, nl ‘Shantaram’. Het is een autobiografische boek over een ontsnapte veroordeelde Australiër die over verschillende continenten reist en eindigt in Mumbai’s onderwereld.

ImageVivek Oberoi leert Turks voor zijn nieuwe film ‘Mission Istanbul’. Zijn rol in de film is Rizwan genaamd die een beetje Turks is. Hij zal een mix van Hindi en Turks in de film spreken. Het grootste gedeelte van de film zal in Turkije worden opgenomen vanaf 1 oktober en zal ongeveer 70 dagen duren. In deze erge ambitieuze project speelt ook Zayed Khan en wordt geregisseerd door niet minder dan Sunil Shetty. Het is een actie thriller die geregisseerd is door de bekende Hollywood stunt director George Aguilar.

Sandhya Baidjoe

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen