Persbijeenkomst `Adnan Sami` op 3 februari 2007


De eerste dag voorspelde voor alle celebrity followers niet veel goeds: Adnan Sami arriveert met zijn groep rond half elf `s avonds op Schiphol en rijdt meteen naar een niet al te nederig hotel in Amsterdam. Na enige tijd te hebben gewacht, om een glimp op de camera te kunnen vastleggen, gaat plots een delegatie richting Den Haag, om naar het hotel te gaan waar de volgende dag de verschoven persconferentie is gepland.

Zodra de auto van de grote ster uit India voor het hotel staat, gaan er geruchten de ronde dat Adnan niet in het hotel wil inchecken. Het schijnt dat zijn meegereisde familieleden hier bezwaar tegen hebben. Zonder het statige, maar relatief kleine hotel (Hotel Des Indes) in Den Haag van dichtbij te hebben gezien, vertrekt Adnan opnieuw richting van Amsterdam om uiteindelijk in het Amstel hotel in te checken. De verveling en vermoeidheid op de gezichten van leden van de organisatie naar aanleiding van verzorgen en het begeleiden van de indiase sterren lijkt voor de organisatie genoeg reden om dit in het vervolg toch anders aan te pakken?!

Foto: hindi.punt.nl

Adnan Sami

Na een verschoven persconferentie en lang wachten op, nu niet de release van een nieuwe cd van hem, maar ‘the fastest keyboarder’ himself, Adnan Sami, werd eerst door de organisatie een aantal regels uitgelegd, waarin naar voren kwam dat geen persoonlijke, politiek getinte of anderzijds beledigende vragen door de pers mochten worden gesteld. Er mocht van Adnan zijn management team vooralsnog alleen vragen in het Engels gesteld. Uiteindelijk was het moment daar. Als alle sterren plaatsnemen, zie ik voor mij een vrij simpele, doch lieve man zitten op zijn stoel: Adnan Sami. De persconferentie begint uiteindelijk. Ik meld namens Indian Feelings het volgende.

Vraag aan Adnan: Is de liefde die u in uw liedjes naar voren brengt slechts een uitwerking van uw fantasie of is deze liefde ook realistisch?
Antwoord van Adnan: Ik geloof in de liefde. Ik ben uiteindelijk ook drie keer getrouwd, haha. Ik heb ook daadwerkelijk van alle drie gehouden hoor. Ik heb veel liefde te geven, voor iedereen. Ik geloof dat wat met liefde kan worden bewerkstelligd niet door iets anders kan worden evenaart.

Vraag aan Adnan: Hoe komt u aan zoveel verschillende soorten muziek in uw werk? Wat is de reden hiervan?
Antwoord van Adnan: Ik heb gewoond in verschillende delen van de wereld. Ik heb gestudeerd en veel geluisterd naar de verschillende muzieksoorten, zo bijvoorbeeld Tan Sen, Bach, Mozart, Shivkumar pandit, pt. Ravishankar etc. Ik heb me laten inspireren door alle muzieksoorten, wat dus uiteindelijk in mijn werk naar voren komt.

Vraag aan Adnan: Heb je, na zoveel al te hebben bereikt in je leven, nog iets anders wat je nog zou willen bereiken?
Antwoord van Adnan: ik vind niet dat hetgeen wat ik al heb bereikt veel is. Er zijn zoveel componisten etc. die zulk mooie muziek hebben achtergelaten. Ik voel niet dat mijn doel is bereikt. Ik heb het gevoel dat ik nog veel meer moet doen. Mijn werk is nog lang niet af.

Vraag aan alle sterren: Muziek of religie? Hebben beiden volgens u een binding? Of zijn deze gescheiden van elkaar?
Antwoord van Adnan: God geeft talent, en met je talent kan je muziek maken. Ik geloof in God en zijn vermogen om talent te geven aan de mens. Het is dan aan de mens om deze te verspreiden onder de mensheid. Uiteindelijk zijn muziek en religie gerelateerd aan elkaar, zoals heel veel andere dingen in het leven.

Antwoord van Pooja Bedi: Ze gaat door op het antwoord van Adnan en stelt dat muziek uit je ziel komt.
Antwoord van Sunny V: Religie heeft zijn afbakeningen en grenzen, maar muziek niet.

Kamaldeep Kaur

Reacties
 1. Reply
  Gast
  februari 7, 2007 om 10:20 am

  :grin

 2. Reply
  Gast
  februari 7, 2007 om 5:37 pm

  Adnan was echt heel erg goed…het was niet verwacht na zo een delay maar hij was geweldig!!!!

 3. Reply
  Gast
  februari 8, 2007 om 11:48 am

  show was hot!

 4. Reply
  Gast
  februari 9, 2007 om 8:39 am

  Show was heel erg goed alles erom heen was perfect gedaan!

 5. Reply
  Gast
  maart 3, 2007 om 7:25 pm

  ik wil hindi foto

 6. Reply
  ot
  september 15, 2008 om 3:01 pm

  ;D ;Dhotototo

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled