Party Review: Temptation Island in Salon Osdorp


Zaterdag 28 februari was het Temptation Island feest in Salon Osdorp in Amsterdam. Een vrieskoude avond hield Amsterdam en een handjevol Rotterdammers, ondanks de feesten in eigen stad, niet tegen om naar Salon Osdorp te komen. Buiten stond een rij en de stemming zat er al flink in. Al dat wachten werd binnen toch vrij goed beloond. Eenmaal binnen werd het nog leuker. In de grote zaal boven werd het publiek overdonderd met goede muziek en een fantastisch mooie zaal met een ontspannen sfeer.

De band Danza trakteerde de mensen op lekkere swingende Salsa en opzwepende Bhangra nummers, die werden gezongen door Ameeth. Ook op de ballads van zanger Shekar Kumar (medley van Kal ho na ho en Wada Raha) werd goed gesleept.

Vreemd was het een beetje om bij de Eagle Musicians niet Oemar maar Berry Damri te horen zingen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ook La Fiesta was nadrukkelijk aanwezig en speelde met veel Zuid-Amerikaanse nummers het dak eraf. Best wel uniek om deze band op een hindoestaanse dansavond mee te maken.

De band Restless sloot deze avond in stijl af, in plaats van Face 2 Face.

Voor de liefhebbers was er beneden ook een zaal waar in de R&B sfeer ook lekkere muziek werd gedraaid door o.a. Dj Prako.

Kortom een gezellige avond met een goede sfeer, die zeker de moeite waard was en tot in de late uurtjes doorging.

LB

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen