Lolita: Het verhaal van een Hindoestaanse moeder 3


….en het was daar op dat ik Ashu ontmoette…. Ashu, een zakenman uit Delhi die eenzaam was, zocht zijn vertier in de vele chatboxen. Al na ons eerste ontmoeting in de chatbox klikte het en hij vroeg me of ik de volgende dag weer kwam. Ik zag er geen gevaar in, dus besloot ik terug te gaan en zo ontstond er een liefdesrelatie via Internet en later via de telefoon….

Hij belde me vaak op en stuurde tal van sms’jes. Voor mijn 40ste verjaardag heb ik Sunil verzocht me niet meer te slaan maar zijn woorden waren duidelijk: “dan moet je die grote mond van je maar dicht houden.” en met die woorden moest ik het maar doen. Op gegeven moment vertelde ik Ashu over mijn leven en hij bood me aan naar India te komen. Ik verklaarde hem voor gek en schonk daar verder geen aandacht aan totdat Sunil me weer eens in elkaar had geslagen en me de keuze had gegeven, of stoppen met dansles geven of het huis verlaten. Ik koos voor de tweede optie, belde mijn broer op met de vraag of ik een paar dagen bij hem mocht logeren. Dat kon en ik ging met alle plezier weg uit het leven van Sunil. Waarschijnlijk vond hij het na 5 dagen al genoeg en hij kwam me halen, op een moment dat ik even alleen was. Ik zag Sunil aankomen en belde meteen een goede vriendin en mijn broer, het mocht niet baten want uiteindelijk heeft hij me mee genomen. Thuis aangekomen werden al mijn spullen uit mijn hand gegrist. Sunil sloot me op in de slaapkamer zonder te beseffen dat ik mijn telefoon nog bij me had, heel snel stuurde ik een sms naar Ashu over het gebeuren en hij heeft op zijn beurt geëist dat ik naar India kwam, al was het voor een paar weken. Ik wilde zo graag weg maar hoe moest ik dat toch doen zonder dat Sunil er hoogte van kreeg. Ik besloot mijn dochter in te schakelen om mij te helpen vluchten, ook een vriendin, mijn zus en mijn jongste broertje zaten in het complot. Tijdens het boeken van mijn ticket heb ik het adres en telefoonnummer van mijn zus opgegeven, ook heb ik aan de dames van het reisbureau gevraagd om geheimhouding. Ik kocht twee koffers en zette die bij de vriendin, een dag voor vertrek heb ik zoveel mogelijk kleding weggebracht en ingepakt.

Dit gebeurde als Sunil aan het werk was. Ik had het allemaal goed gepland en er kon niets fout gaan, dacht ik. Mijn vlucht was ’s morgens dus moest ik maken dat ik de avond voor mijn vertrek het huis zou verlaten. Sunil zou de avond van vertrek de nachtdienst ingaan, als hij de volgende ochtend thuis zou komen dan zat ik al op Schiphol, het zou even duren voordat hij erachter zou komen waar ik naar toe was.

Toen gebeurde er iets waarop ik niet had gerekend….

Lolita

Binnenkort het laatste deel

Lees ook:

Deel 1: Mijn Leven!

Deel 2: Ashu

Reacties
 1. Reply
  Gast
  maart 13, 2006 om 2:51 am

  hmm doe snel met het laatste deel!

 2. Reply
  Gast
  maart 14, 2006 om 9:40 am
  mard

  je bent een stereotype, weke hindi-vrouw, die trager van begrip is dan een ezelin, omdat je je kop, vaker dan de ezelin zelf, steeds stoot aan dezelfde steen.

  Als deze geschiedenis zich nu met de echte
  Hindiman herhaald,
  moet je als protest
  aanpappen met een groot geschapen
  Afrikaan, die toevallig ooknog Boeboe heet.

 3. Reply
  Gast
  maart 14, 2006 om 1:25 pm

  Deze Mard eis een KLOOTZAK als hij zo denkt.

 4. Reply
  Gast
  maart 30, 2006 om 1:45 pm
  Kusum

  Was het pech.

 5. Reply
  Gast
  maart 30, 2006 om 10:03 pm
  lolita

  beste kusum, wat bedoel je met jou vraag? groetjes, lolita

 6. Reply
  hindoestaanse moeder met veel
  november 23, 2007 om 7:13 pm

  moedig van je hoor!!! je mag je geluk toch elders gaan zoeken? En mannen als Sunil, ik had er ook zo een, die moeten opgesloten worden !!!!!!!!!

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen