Blue Man Group treedt op bij Dance4Life


Amsterdam, 24 november 2006. Op 21 november is theater- muziekspektakel Blue Man Group aangekomen op luchthaven Schiphol. Na optredens tijdens de Uitmarkt en TMF Awards 2006 verblijft Blue Man Group nu voor langere tijd in Nederland. Vanaf 12 december is Blue Man Group met acht shows per week te zien in de Theater Fabriek Amsterdam. De premiere vindt plaats op 16 december. Voor het zover is, treedt Blue Man Group op 25 november op tijdens het Dance4Life event in het Gelredome te Arnhem.

Dance4Life
Het Dance4Life event is een beloning voor 11.000 scholieren die hebben deelgenomen aan het Dance4Life scholenproject. Elke scholier die vijftig euro heeft opgehaald voor de bestrijding van aids heeft een kaartje gekregen. In het Gelredome zullen zij, in het wit gekleed, vier uur lang tegelijkertijd met tienduizenden leeftijdsgenoten in andere deelnemende landen gaan dansen. De jongeren willen de stilte en taboes rond hiv en aids op deze wijze doorbreken. De opbrengst van het scholenproject wordt door de Dance4Life partners Stop aids now! en Mybody besteed aan jongerenprojecten in de meest door hiv en aids getroffen gebieden.

Line-up
Blue Man Pete Simpson vindt het een eer om te kunnen optreden tijdens Dance4Life. ‘Blue Man Group vindt het fantastisch om met een optreden te kunnen bijdragen aan de wereldwijde aids problematiek. We treden graag op voor grote groepen mensen die zich verbonden voelen met elkaar en ons.’ Olaf van den Berg, communicatiemanager Dance4Life, is verheugd over het feit dat Blue Man Group onderdeel uitmaakt van de line-up. ‘Wij zijn ontzettend blij dat Blue Man Group optreedt bij Dance4Life. Ze passen goed in de line-up en bij de filosofie van Dance4Life’, aldus Olaf. Tijdens het event zullen naast Blue Man Group onder andere ook Tiesto, Lange Frans & Baas B, Don Diablo, De Jeugd van Tegenwoordig en The Partysquad optreden.

Theater Fabriek Amsterdam
Blue Man Group is vanaf 12 december 2006 te zien in de Theater Fabriek Amsterdam. De Theater Fabriek Amsterdam is gesitueerd aan het Oostenburgereiland, op het voormalig Storkterrein. Het is een industrieel theater dat zich uitstekend leent voor Blue Man Group. De premiere vindt plaats op 16 december 2006.

Kaartverkoop Blue Man Group
Kaarten zijn er in drie verschillende rangen en vanaf 29,50 euro beschikbaar o.a. via TopTicketLine (0900-300 5000, 45 cpm). Kijk voor meer informatie over Blue Man Group op www.bluemangroup.nl

Reacties
 1. Reply
  Gast
  november 26, 2006 om 5:46 pm
  stoer

  :upset stoer!!!!!!

 2. Reply
  Gast
  november 27, 2006 om 7:21 pm

  :grin Zware shit maar oke geweldig tog?

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen