OHM Magazine vernieuwd


Het nieuwe seizoen van tv-programma OHM Magazine is zaterdag 8 september om 11.30 uur te zien op Nederland 2.

Het tv-programma OHM Magazine is het maandelijkse programma van de OHM, wat ons sinds jaren voorziet van actualiteiten in de Hindoegemeenschap. Van evenementen, tot congressen, van bijzondere persoonlijkheden tot festivals.

Kirtie Ramdas
Vanaf september 2012 krijgt OHM Magazine een nieuw programmaformat. Naast de vertrouwde nieuwsflitsen, is er ook een dynamische reportage te verwachten van programmamaker en presentatrice Kirtie Ramdas. Zij onderzoekt in elke uitzending hoe een thema-onderwerp, zoals een actualiteit, maatschappelijk debat, fenomeen of ontwikkeling, door de Hindoegemeenschap wordt ervaren. De presentatrice gaat op onderzoek uit en interviewt verschillende personen, die met het onderwerp te maken hebben, om antwoord te krijgen op brandende vragen. In de eerste uitzending praat ze onder andere met staatssecretaris Zijlstra over de kostenverhogingen in het onderwijs.

Meer interviews, tips en blogs die gerelateerd zijn aan het actuele thema-onderwerp, zijn te vinden op de vernieuwde website van OHM www.ohmnet.nl.

De nieuwe OHM Magazine besteedt ook speciaal aandacht aan kunst en literatuur, om zo getalenteerde artiesten, schrijvers en kunstenaars uit de Hindoegemeenschap een platform te bieden.

OHM Magazine is een programma van de Organisatie voor Hindoe Media en wordt elk eerste weekend van de maand uitgezonden op Nederland 2.

Kijk naar OHM Magazine op:
Zaterdag 8 september 2012 om 11.30u op Nederland 2
Herhaling: zondag 9 september 2012 om 15.00u op Nederland 2
Zaterdag 13 oktober 2012 om 11.30u op Nederland 2
Herhaling: zondag 14 oktober 2012 om 15.00u op Nederland 2
Zaterdag 3 november 2012 om 11.30u op Nederland 2
Herhaling: zondag 4 november 2012 om 15.00u op Nederland 2

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen