Zaterdag 6 oktober presentatie kandidaten Miss India Holland 2007


Het Turkse Restaurant Kale aan het wijkpark bij de Paul Krugerlaan in de Haagse krachtwijk Transvaal is zaterdag 6 oktober om 16.45 uur het decor van de presentatie van de 12 kandidaten die door zijn naar de finale van de Miss India Holland Verkiezing 2007! De stichting Indian Culture Society organiseert dit jaar voor de 5e keer dit culturele evenement.

De Miss India Holland verkiezing is een initiatief dat is bedoeld om jonge vrouwen van Hindoestaanse en Indiase afkomst een podium te geven om zich te profileren. Sharla Lachchi-Rambhadjan (voorzitter) vult aan: ‘Natuurlijk gaat een Miss verkiezing om schoonheid, maar daarnaast geven we deze dames een kans om een stap in hun carrière te maken. We willen de emancipatie stimuleren, de mensen in de wijk bij elkaar brengen en hen kennis laten maken met de Hindoestaans Indiase cultuur.’ De organisatie is blij dat zij haar eerste lustrum weer kan vieren in Transvaal in Den Haag, de wijk waar de roots liggen van de Miss India Holland verkiezing.

De 12 finalisten
Francisca Astrokarijo – Rotterdam
Suraya Baboeram Panday – Utrecht
Salina Bussum – Dordrecht
Marjorie Djorai – Rotterdam
Gita Doekharan – Den Haag
Warshana Kanhai – Nieuwegein
Jennifer Levering – Castricum
Nikita Munshi – Oudenbosch
Soad Mustafa – Delft
Perwina Niranjan – Rijswijk
Sharina Soekhoe – Schiedam
Kimberley van der Terp – Almere

Deze 12 dames zijn tijdens de voorselecte van 23 september j.l. in de Julianakerk in Transvaal door een jury gekozen om naar de finale te gaan in het Atrium van het Haagse Stadhuis.

Finale
De spectaculaire finaleshow van de Miss India Holland verkiezing 2007 vindt plaats op zondag 16 december a.s. in het atrium van het stadhuis. De 12 finalisten zullen in deze finale strijden om de titel Miss India Holland 2007. De uiteindelijke winnares van deze avond zal in februari 2008 uitgezonden worden naar Zuid-Afrika om deel te nemen aan de Miss India World Wide Verkiezing.

Kleurrijke wereldstad aan zee
Den Haag profileert zich als wereldstad aan zee. Deze stad wordt natuurlijk gevormd door de diverse wijken, waaronder de krachtwijk Transvaal. Deze wijk heeft nu al veel te bieden en in de toekomst wordt dit alleen maar meer. Bijvoorbeeld door kwalitatief hoogstaande evenementen zoals de Miss India Holland verkiezing naar Transvaal te halen. Op deze manier blijft Transvaal van alle markten thuis.

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled