Woody Allen weigert zijn film in India


Hollywood regisseur Woody Allen weigert zijn laatste film Blue Jasmine uit te brengen in India vanwege een anti rook filmpje, gesubsidieerd door de Indiase overheid, die aandringt om deze film voor alle films te plaatsten. Natuurlijk heeft dit voor veel commotie gezorgd in Bolly land en een paar mensen hebben gereageerd.

Acteur Irrfan Khan zegt, “Woody Allen kan ook zijn eigen versie maken van deze anti rook film en aan de Indiase overheid vragen of ze deze voor zijn film plaatsen.”

Soojit Sircar laat weten dat hij juist blij is met Woody Allen’s reactie, “Ik ben blij dat Woody Allen een standpunt heeft genomen. Een anti rook filmpje voor iedere film te plaatsten is storend voor filmkijkers.”

Producent Gyan Correa zegt dat hij tegen alle soorten censuur is, “Ik ben persoonlijk tegen alle soorten censuurschap. Ze verplichten ons om te betalen tegen misdaden dat wij niet eens zelf plegen. Ik rook niet eens.”

Maar regisseur/producent en schrijver Bejoy Nambiar zegt dat hij helemaal geen moeite heeft met het anti rook filmpje, “Woody Allen moet het allemaal zef weten maar ik ben helemaal voor anti rook campagnes. Ik wou gewoon dat het filmpje wat korter was.”

En als laatst zegt veteraan acteur Kabir Bedi dat hij de Woody Allen helemaal gelijk geeft, “Het anti rook filmje verplicht voor alle films plaatsten is een schande. Het vernietigd het hele ervaring van de bioscoopbezoeker. Wat is de volgende stap voor onze overheid? Gaan ze verplichte waarschuwingen plaatsten in boeken waar de karakters roken?”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen