Think Pink!


Borstkanker is een vreselijke ziekte die jaarlijks maar liefst 13.000 mensen treft! De kans op genezing is groter naarmate de ziekte eerder wordt ontdekt. Ook bestaan er een hoop preventieve maatregelen om de kans erop te verkleinen. Helaas is er onder de allochtone bevolkingsgroep in Nederland relatief minder bekend over deze ziekte vergeleken met de autochtone bevolking. Wat betreft de bewustwording omtrent deze ziekte valt er dus nog een grote inhaalslag te maken!
Borstkanker is een ziekte die net als alle andere ziekten niet discrimineert: een ieder loopt kans om het te krijgen. Daarom is het van belang om goed ingelicht te zijn, ook over de preventieve maatregelen.

Think Pink! is een oproep aan alle invloedrijke mensen in de Hindoestaanse en Indiase gemeenschap in Nederland, een doelgroep waarvan is gebleken dat deze erg lastig is te bereiken door de bestaande organisaties die zich inzetten voor de voorlichting over borstkanker aan allochtone bevolkingsgroepen. Aan hen is het nu de taak om hun positie als rolmodel in te zetten ten behoeve van de volksgezondheid. Doordat zij hun netwerk en/of achterban aanspreken, kan de bewustwording zich als een olievlek gaan verspreiden. En de urgentie is nu hoger dan ooit: de allochtone vrouwen van de huidige generatie lopen evenveel kans op het krijgen van de ziekte als autochtone vrouwen. Bovendien kunnen mannen de ziekte ook krijgen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van feiten waarvan helaas weinigen weet van hebben.

Draag uw steentje aan het welzijn van de maatschappij bij en steun dit initiatief door aanwezig te zijn bij het diner dansant dat speciaal voor dit doel wordt georganiseerd!
Samen kunnen wij het verschil maken!

Programma

19.00 20.00 uur
Inloop
20.00 20.30 uur
Welkomstwoord

 • Toespraak wethouder Baldewsingh
 • Voorzitter stichting Mammarosa (Lide van der Vegt)
 • Voorlichting over revolutionaire technologie borstonderzoek (Anand Badloe)
 • Borstkanker, een spirituele strijd (Dr. Mehdi Jiwa)

20.30 22.30 uur
Buffet geopend
01.00 uur
Einde programma

Kaartverkoop

Kaarten kunnen worden besteld door te bellen naar 06 489 434 14 , 06 307 277 38 of te mailen naar thinkpink@tajevents.com

Adres

Chizone
2e Messstraat 108 Scheveningen
Parkeergarage aanwezig (Fortis Circus Theater)

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen