Sanjay Dutt, Shilpa Shetty, Shahrukh Khan


Sanjay Dutt heeft 6 jaar te horen gekregen voor de bomexplosies van 1993. Hij kreeg tranen in zijn ogen toen hij dit te horen kreeg. Hij gaat wel in hoger beroep tegen deze beslissing. Zijn dochter, Trishala,  is speciaal uit USA gekomen om haar vader te steunen. Hij zit momenteel vast, zijn oudste zus die met Kumar Gaurav is getrouwd, was samen met haar man onderweg om op bezoek te gaan in de gevangenis. Hij mag 2x per week bezoek en eten krijgen van zijn familie.

ImageAlweer een award voor Shilpa Shetty. Dit keer zal ze een ‘Rajiv Gandhi National Quality Award’ krijgen tijdens een grote ceremony dat 12 augustus zal worden gehouden in Mumbai bij het National Center for Performing Arts (NCPA). Dit werd officieel bekendgemaakt door publicist en manager Dale Bhagwagar.
Prime Minister Dr. Manmohan Singh, leider van de Congress party mevrouw Sonia Gandhi, Union Minister of External Affairs Mr Pranab Mukherjee, en Chief Minister of Maharashtra Mr Vilasrao Deshmukh verwacht men tijdens deze grote gelegenheid. Eerdere ontvangers van de ‘Rajiv Gandhi National Quality Award’ zijn prominente mensen als: Mukesh Ambani, Kumar Mangalam Birla, Adi Godrej, Anand Mahindra, Sunil Mittal, Kiran Mazumdar Shaw, Sant Singh Chatwal, Shah Rukh Khan, Tarun Tejpal, Rajdeep Sardesai, Sania Mirza and Sachin Tendulkar.

Image Om al zijn fans te verrassen van de Noord Londonse club Arsenal, heeft Shah Rukh Khan 30 juli jl. een contract van deze club getekend voor 4 jaar. King of Bollywood, Shah Rukh zei hierover dat het de moeilijkste beslissing in zijn leven was om Bollywood te verlaten, maar uiteindelijk heeft toch besloten om zich aan te sluiten bij Arsenal omdat zij zo goed spelen. Zoals hij in de film ‘Dil to Pagal Hai’ en andere films zal hij plotseling verschijnen voor spelers die op het punt staan een goal te scoren en zelf scoren. Ook vertelde hij verslaggevers dat Arsenal fans zich nooit zorgen hoeven te maken over hun teamgenoten als er op het veld alleen maar 10 spelers zijn dan zal hij tot ieders verrassing de 11e speler zijn.

Sandhya Baidjoe

Reacties
 1. Reply
  laduy jtrn
  december 24, 2007 om 12:29 pm

  sharuk khan is afen toe een beetje oud 😉 🙂 🙂

 2. Reply
  vinay kapoor
  januari 27, 2008 om 3:14 pm

  speelt sharukh echt bij arsenal.
  ik ben zijn fan man

 3. Reply
  Safira
  mei 18, 2009 om 1:00 am

  ik ben ook fan van shahrukh 😀

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen