Profiel: Kunal Khemu


Jullie kennen hem vast nog wel…; het jongetje uit Raja Hindustani (1996), Dushman (1998) en Zakhm (1998). Toen was hij een puber.. nu is hij één van Bollywood’s ‘hottest hunks’. Ik heb het over de good looking en enorm getalenteerde Kunal Khemu, bekend van zijn eerste hit als hoofdrolspeler, Kalyug (2005).

 

Kalyug
Kunal Khemu is bekender dan het lijkt, alleen kennen de meeste mensen hem als kleine jongen. Met Kalyug is daar verandering gekomen. Door het goede script van de film, de uitstekende acteerprestaties van Kunal en de zeer bekende liedjes ‘Jiya Dhadak Dhadak’ en ‘Aadat’ is Kalyug een goed beoordeelde en populaire film geworden. Kunal werd genomineerd voor beste nieuwkomer, maar de award ging helaas niet naar hem.

Vroege carrière
Kunal KhemuAl op 3-jarige leeftijd begon Kunal zijn carrière als acteur. Dit was in de tv-serie ‘Gul Gulshan Gulfam’. 6 jaar later speelde hij in zijn eerste film ‘Sir'(1993) een bijrol. In de jaren daarna speelde hij tot 1998 nog in 9 films, waarna hij een pauze nam. Dit deed hij om zich te concentreren op zijn school. De laatste film die hij maakte, vóór zijn comeback met Kalyug was Zakhm. Deze film deed hij tijdens zijn vakanties. Hierna is hij verscheidene keren aangeboden in reclamespots en films te spelen, maar hij weigerde dit. De bedoeling was om terug te keren met een ander imago en om een hoofdrol aangeboden te krijgen. Hij wist dat dit als kind-acteur niet zou gebeuren en dat hij niet de waardering zou krijgen die volwassen acteurs krijgen. Deze heeft hij wel gehad door zijn werk in Kalyug en in zijn laatste film ‘Traffic Signal’ (2007).

Persoonlijk
Kunal KhemuKunal is geboren op 25 mei 1984 in Srinagar, India, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Mumbai. Hij wilde sinds zijn kinderjaren al acteur worden, vandaar ook zijn kinderrollen. Kunal’s ouders Ravi en Jyoti zijn zelf ook acteurs, maar hadden hun zoon het liefst als ingenieur of dokter gezien. Grappig genoeg is zoonlief toevallig door zijn eigen ouders in aanraking gekomen met de filmwereld.

Aankomende films
De komende tijd wordt voor Kunal een drukke periode. Zijn volgende film is de komedie ‘Dhol’ en is verwacht in Juni 2007. Ook gaat hij in een Engelse komediefilm spelen: ‘When Harry Tries To Marry’. In deze film speelt hij een jongeman, ‘Harry’, die naar de VS gaat om te studeren en verliefd wordt. Zijn medespelers in deze film zijn nog niet bekend. Verder gaan we Kunal kunnen zien in ‘Pirate’, ‘Friends’ en ‘Awarapan’. Ook over de cast van deze films is nog niets bekend.

Rashna Doerga

Reacties
 1. Reply
  Gast
  april 17, 2007 om 9:41 am
  HindUstaan

  wie weet waarom ze vertrokken uit Srinagar?? juist ja.. de moslims.. die waren bezig de hindu\’s daarzo af te slachten.. daarom.

 2. Reply
  SvAsTi
  april 17, 2007 om 6:56 pm

  ach man hou toch op.. zij weten alleen waarom ze weggingen.

 3. Reply
  Gast
  april 18, 2007 om 2:16 am
  HindUstaan

  Uhuh.. weetje dat zo zeker? Het was te lezen in een oud artikel ok? En tot nu toe vermoorden ze Hindu\’s bit by bit daarzo.. puur omdat ze Hindu\’s zijn. Ik hoop dat mn reactie blijft want dit is de waarheid van India en het dient gezegd te worden. Toevallig kan ik me nog heugen dat hij van die kashmiri pundit type hindu is.. het meest niet-geluste type Hindu voor de wrede Moslims van Srinigar.

 4. Reply
  Gast
  april 18, 2007 om 2:23 am
  hindUstaan

  Ok, copy/paste deze link hierzo en lees het zelf: \”But Kunal has seen more than film sets. He has seen his Valley bloodied by terrorism. He has seen the exodus of Kashmiri Pandits — including his family — from their land.\” bron: http://in.rediff.com/movies/2005/dec/05kunal.htm

 5. Reply
  Gast
  april 18, 2007 om 11:47 am
  Hindustaan

  Ik wil je bedanken dat je deze informatie met ons wilt delen. Waarom plaatst Indianfeelings daar geen artikel over?

 6. Reply
  Gast
  april 18, 2007 om 3:56 pm
  MOeslieman

  of waren die hindu\’s die alle moesroemanenn afslachten??
  hindu for libie wat denk je kk m………

 7. Reply
  SvAsTi
  april 18, 2007 om 5:19 pm

  Ik heb het artikel gelezen. Schijnbaar hebben ze echt om die reden Kashmir verlaten. Had nou gelijk de bron erbij gezet:)

  Iedereen weet wat er in Kashmir gebeurde en gebeurd, er verschijnen regelmatig nieuwsberichten erover. Naar mijn mening is een miljoenste artikel erover totaal overbodig.

  maar hou het een beetje rustig he..

 8. Reply
  Gast
  april 23, 2007 om 11:01 pm
  Hotttie!!

  Waaw…Cute And Smart!! :grin Hihihi…hmmm deze is echt een hottie hoor Svas!! Dman…zag een foto van em op Santabanta…Dammm…Really goood!!! Ennn ik ken hem uit Hum Hain Rahi Pyaar Keh…weetje niet of iemand die film van em kent maar toen speelde hij de jongste uit het gezin…very innocent…hihihi
  Maar ehh…spreek je snel!!
  Laterzzz
  Soepie :p

 9. Reply
  Gast
  april 25, 2007 om 4:39 pm

  🙂

 10. Reply
  Gast
  april 27, 2007 om 4:26 pm

  hij is echt zo lekker he!!! :grin :eek

 11. Reply
  een gast
  augustus 24, 2007 om 8:27 am

  nou moet je documantaire “‘the indian miracle zien”.moslim hebben bijna geen rechten in india’.ze mogen ook niet in hoog sociale wijken wonen,70 % procent hebben heel slecht werk.

 12. Reply
  vivi
  februari 23, 2009 om 8:25 pm

  😛 :-* hij is lekker

 13. Reply
  S.B.
  april 12, 2009 om 1:49 pm

  He’s Hot 😛 :-*

 14. Reply
  anju 1989
  mei 16, 2009 om 2:03 am

  sweet boy :-*

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen