Probleemzones


Dikke billen, grote borsten, dunne benen en zo kan ik nog uren doorgaan. Elke vrouw heeft haar ‘probleemzones’. Je kunt flink gaan zweten in de sportschool en gezond eten om deze zones weg te werken, maar helaas gaat dat niet in een rap tempo. Slimmer is, proberen door middel van de juiste kleding de minder mooie delen van het lichaam te camoufleren.

 

Probleem 1: Grote Borsten
De één is er trots op de ander vindt het maar een last. Alle ‘borstproblemen’ pak je aan door jezelf eerst een goede bh te laten aanmeten in een lingeriezaak. Want alles valt en staat hiermee. De meeste onder ons denken de juiste maat te dragen maar het tegendeel is waar. Neem de proef op de som en laat je meten. Kies voor lage ronde halsen, v-halsen of een wikkeltop Een wikkeljurk is ook heel leuk. Bij de keuze van truien geen dikke breisels maar juist fijne. Kies voor een jas met een smalle kraag die niet hoog sluit, dat benadrukt alleen maar je grote borsten.

Probleem 2: Dikke billen
Geen strakke broeken met smalle pijpen (die nu de trend zijn). Die zijn niet gemaakt voor mensen met een grote ‘achterkant’. Een pantalon met een brede tailleband is ideaal omdat dan een deel van de billen als het ware wordt weggesneden. Rechte broekspijpen die soepel langs de benen naar beneden vallen zijn de juiste keus. Getailleerde jasjes die onder de billen eindigen zorgen ervoor dat deze probleemzone wordt weggewerkt. Rokken in a-lijn zijn eveneens een slechte keus. Probeer liever een rechte rok tot over de knie.

Probleem 3: Korte benen
Veel hindoestaanse dames hebben dit probleem. Gelukkig is de trend: jurk over broek. Werkt perfect bij korte benen, maar dan geen legging tot de kuit want dat maakt je benen optisch korter. Ook de 7/8 broek is een heel slechte keus! Geen rokken boven de knie, want dan zul je flinke dijen zien. Beter is een rok die net onder de knie eindigt of helemaal lang.

ImageProbleem 4: Dikke buik
Ook hier zijn een heleboel dames mee ‘gezegend’. Geen korte topjes (niet boven de taille). Beter zijn de blousjes en truitjes tot over de helft van je buikje. Of de nieuwe modetrend: de hogere taille (afgesneden net onder je borsten). Geen lycra jurken (stretch) maar juist losse jurken. Jeans moeten niet te strak zitten om de middel want anders hangt alle overtollig vet over de tailleband. Beter is nog een heupbroek die je een maat groter koopt.

Probleem 5: Korte nek
Een koltrui is lekker warm in de winter, helaas is het geen goede keus voor mensen met een korte nek. V- halsen geven je meer ‘neklengte’. Je kraag van je overhemd omhoog dragen geeft hetzelfde effect. Half lange oorbellen in de lengte staan ook heel mooi. Draag nooit grove en zware kettingen maar kies bijvoorbeeld een fijne choker.

Heb jij een probleem dat in dit artikel niet voorkomt dan kun je het volgende doen:

Je kamerdeur op slot en in je ondergoed voor de spiegel staan. Wees eerlijk tegen jezelf en kijk wat je niet leuk vind. Trek verschillende kledingstukken aan en kijk wat het met je probleemzone doet.

Aarti Baldew

 

Reacties
 1. Reply
  Gast
  april 13, 2007 om 2:15 pm

  🙂 :grin :p

 2. Reply
  Gast
  april 15, 2007 om 7:00 am

  en wat als je heel dun bent..

 3. Reply
  Gast
  april 15, 2007 om 10:28 am
  Jay

  McDonalds

 4. Reply
  Gast
  april 15, 2007 om 12:45 pm

  ik heb te breden heupen :S en te dikke dijen:s

 5. Reply
  Gast
  april 19, 2007 om 7:38 pm

  Ik heb smalle heupen en dan nog eens een dikke kont!! wat moet ik doen??

 6. Reply
  Gast
  april 19, 2007 om 7:39 pm

  als je dun bent dan kun je lekker alles eten wat je wilt. Ik zie dat vrouwen ook wat aankomen na de geboorte van haar kind.

 7. Reply
  Gast
  april 19, 2007 om 7:41 pm
  sheetal

  :grin

 8. Reply
  Gast
  april 20, 2007 om 1:31 am

  jah en als je te dun bent??

 9. Reply
  Gast
  mei 2, 2007 om 7:28 pm

  Mijn heupen zijn niet echt smal, maar mijn taille is nog al fors. rond de 78/80 cm zijn er jeans die je me kunt aanbevelen om een wat smaller taille te krijgen.

 10. Reply
  Gast
  mei 3, 2007 om 11:16 am

  :grin

 11. Reply
  Gast
  mei 4, 2007 om 11:55 pm
  la bomba

  vrouwen met grote stevige borsten zijn gewoon tha bamb!

 12. Reply
  een gast
  september 27, 2007 om 12:39 pm
  peace brother

  ga wat doen aan je lichaam het is MAAR 1 keer dat je leeft 😀

 13. Reply
  LEVENLOOSZ.
  januari 5, 2009 om 4:45 pm

  whuahauauhau skinny jeans is niet voor meisjes met dikke billen?? xd
  het gaat er juist om dat je de vorm van die kont goed ziet.

 14. Reply
  Sagbee
  oktober 9, 2009 om 8:30 pm

  camoufleren?? zijn we helemaal gek geworden!!

  Menig vrouw zal nog luier worden door nu te kiezen voor de alternatieven i.p.v. te werken voor een aantrekkelijk lichaam…

  Gewoon een beetje moeite doen…

  En je wilt een jonge heer zoals ik, toch niet misleiden…Stel je voor dat ik met mooi verwachtingen je kamer binnen kom en vervolgens een permanente impotentie oploop!!! 😮

 15. Reply
  playgirl
  oktober 25, 2009 om 11:11 am

  ik heb grote borsten, dubbel d en een taille , maat 38 en ronde billen. Ben er wel blij mee,
  maar soms wordt er alleen maar naar de rondingen gekeken >:(

 16. Reply
  loes
  april 2, 2011 om 6:45 pm

  ik ben zo sex .ik wil wat grote borsten hebben

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled