Kya Love Story Hai (What a Love Story)


Bharat Entertainment International (BEI) brengt op 20 april de romantische Bollywood film KYA LOVE STORY HAI (What a Love Story) uit in bioscoop. De film vertelt het verhaal van de 24-jarige Arjun (Tushar Kapoor), die op slag smoorverliefd wordt op de mooie 19-jarige Kaajal (Ayesha Takia). Kya Love Story is een romantische film over prille liefde en draait om vragen als: wie wint wiens hart en wat moet je daarvoor doen? De regie was in handen van Lovely Singh, die de cast voor opnamen meenam naar Zuid-Afrika. De hoofdrolspelers Tushar Kapoor en Ayesha Takia zijn in India publiekslievelingen. Voor hen wordt Kya Love Story Hai hun eerste grote internationale release.

De muziek in Kya Love Story Hai is van de bekende componist Pritam, die eerder succesvolle soundtracks schreef voor Gangster, Woh Lahme, Garam Massala en Bhagam Bhag. Vanaf 20 april is Kya Love Story Hai te zien in Amsterdam Pathé Arena, Den Haag, Pathe Schevening en Rotterdam Pathe De Kuip.Helaas is het niet mogelijk om de film tijdig aan de pers te vertonen. Wel nodigen we u van harte uit om de film op 20 april te komen bekijken in een van de theaters van uw keuze. Als u kaarten wil reserveren, kunt u contact met Media Topic opnemen. Lengte: 125 minuten / Kijkwijzer: AL

Korte inhoud:
Kaajal en Arjun zijn goede vrienden en Kaajal weet niet dat Arjun heimelijk verliefd op haar is. Als zij per ongeluk een nog niet verstuurde liefdesbrief van Arjun vindt die voor haar bestemd is, wordt de situatie ingewikkeld en verdwijnt Arjun van het toneel. Hij vertrekt uit Zuid-Afrika. Tijdens zijn afwezigheid wordt Kaajal verliefd op een succesvolle zakenman. Uiteindelijk keert Arjun terug naar Zuid-Afrika om Kaajal toch voor zich te winnen, maar komt er dan achter dat ze verloofd is… Op www.beifilms.com en http://www.beifilms.com/php/nieuws.php?id=50 krijgt u alvast een voorproefje van Kya Love Story Hai.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  april 4, 2007 om 9:20 pm
  Sweety

  Laddoe zullen we samen gaan kijken ?

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen