Dance For Love


In het voorjaar van 2009 presenteert Dansorganisatie KamalRoshan een inspirerende en vernieuwende productie genaamd ‘Dance For Love’. Deze Indiaas getinte dansvoorstelling is een samenvoeging van drama, live zang en wervelende dansacts met prachtige kostuums. Dit spektakel zal een onvergetelijke indruk bij u achterlaten, evenals de omvangrijke cast van meer dan 50 jonge gemotiveerde dans-, zang-, en acteertalenten! In een samenspel van diverse dansstijlen nemen zij u mee in de ongrijpbare wereld van de “emoties der liefde“ Dansorganisatie KamalRoshan
Dansorganisatie KamalRoshan richt zich vanuit de Indiase danscultuur als basis, op alle dansstijlen en dansculturen die van invloed zijn op de Indiase dans. Tevens biedt de dansorganisatie jonge talenten een platform om hun kwaliteiten zichtbaar te maken en streeft zij naar het verhogen van de artistieke danskwaliteit. KamalRoshan tracht de vele mogelijkheden van de Indiase danskunst te tonen door ook elementen van andere dansculturen hierin te verweven.

Dance for love
De betoverende dansvoorstelling “Dance for love.” vertelt u het verhaal van de eigenzinnige Ray en de hoopvolle Maya. Ze zijn elkaars tegenpolen als het om de liefde gaat. Weet Maya Ray te overtuigen van echte liefde? Zal de kwetsende kant van de liefde Ray ervan weerhouden om ooit iemand lief te hebben of zal het innerlijke verlangen om een geliefde te koesteren hem bewust maken van zijn eenzaamheid?

Ontdek het antwoord bij een van de voorstellingen van “Dance for love.” die respectievelijk te zien zijn op 28 februari en 7 maart in Theater Zuidplein te Rotterdam en in theater de Regentes te Den Haag.

De voorstelling staat geheel in het teken van de glitter en glamour waar Bollywood bekend om staat. De Indiase Bharata Natyam, Kathak en volksdansen worden op verrassende wijze gecombineerd met het Westerse (Jazz)Ballet, Streetdance, Oriëntaalse Buikdans en nog veel meer! Deze fusion en interculturele samenwerking uit zich in een sensationeel spektakel van artistieke creativiteit. De productie is en samenwerking tussen diverse artistieke deelnemers, zoals:
Dans- en theaterschool Balance’th Zanger Berry Damrie
Dansgroep Hindi Explosion
Dansgroep Moves Unlimited
Dansgroep Safira buikdans
Danseres Anuradha Asteya Pancham
Danseressen Varisha en Renuhka
Dansschool Sundaram Bollywood Shristi
Dansgroep KamalRoshan

Houd de website in de gaten voor meer informatie en de kaartverkoop. Mis deze unieke voorstelling niet!

Reacties
 1. Reply
  Mani
  december 27, 2008 om 4:47 pm

  Ik ben er zeker bij. Ze hebben in elk geval een leuke site en flyer.
  Op http://www.danceforlove.nl staan alle genoemde artiesten met een eigen stuk.

 2. Reply
  Johnpal
  januari 19, 2009 om 7:57 pm

  ziet er goed ….ga zo dooor

  tot ziens bij de voostellingen

 3. Reply
  Sanna
  januari 30, 2009 om 1:14 pm

  Ziet er spannend uit. Leuke artiesten.

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen