Concert Sunidhi Chauhan


De kaartverkoop voor het concert van Sunidhi Chauhan is begonnen!!! Op 6 november staat de zangeres in Ahoy, Rotterdam. Het concert wordt georganiseerd door CUFAX Entertainment.

Alle kaarten voor het concert zijn €45 euro. Het concert telt alleen staanplaatsen. Dus wil je de zangeres van dichtbij meemaken, dan betaal je ditmaal geen hoger bedrag voor het kaartje, maar moet je gewoon op tijd aanwezig zijn bij Ahoy om een plaatsje vooraan te bemachtigen.

De kaarten zijn te koop via de website www.seetickets.nl. 0900-1353, Govinda Den Haag, Aakash Rotterdam & Ro Amsterdam. let op excl. service kosten. Wil je geen service kosten betalen dan kan dit uitsluitend via CUFAX Kantoor 010-223 0050.

Sunidhi Chauhan wordt geboren op 14 augustus 1983. Ze begint met zingen vanaf haar vierde en wordt ontdekt door een lokale presentator. Ze wint een talentenjacht en zingt haar eerst lied voor de film Shastra. Haar echte doorbraak komt echter pas in Ram Gopal Verma’s Mast waarvoor ze de hit Ruki Ruki Si Zindagi zingt. Ze was toen pas 16 jaar.

Haar stem wordt omschreven als ‘krachtig’, ‘verbazingwekkend’ en ‘hees’. De Indiase zanglegende Lata Mangeshkar noemde Chauhan ooit ‘één‘ van de beste jonge zangeressen van dit moment.

Indian Feelings geeft 3 x 2 Kaarten weg voor dit evenement. Klik hier voor prijsvraag.

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled