Zet je carrière in bloei


De natuur krijgt weer kleur, lammetjes lopen in de wei en alle somberheid verdwijnt onder de zonnestralen. Aan alles om je heen merk je dat het voorjaar in volle gang is. In deze meest vruchtbare tijd van het jaar ontstaan veel nieuwe levens en kansen. Het voorjaar is buitengewoon geschikt voor het vinden van een baan. Met alle festivals, barbecues, feestjes en zomervakanties in het vooruitzicht heb je immers al je zaken graag goed op orde.

 

Je herkent het gevoel ongetwijfeld: als de zon schijnt, schiet je humeur naar het hoogste niveau. Die opgewektheid maakt het voorjaar tot de perfecte sollicitatieperiode. Het kenmerk van het voorjaar is niet zonder reden ‘vruchtbaarheid’. Ook voor het vinden van een baan is het een zeer vruchtbare tijd. 

 

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe baan? Of zit je (al een tijd) zonder werk thuis? Bij CareerPoint bemiddelen we je naar een nieuwe uitdaging. Met ons grote netwerk en deskundigheid heb je binnen ‘no-time’ jouw ideale baan gevonden.

 

CareerPoint beschikt over een multicultureel team van consultants die weten wat er speelt. Door onze persoonlijke benadering voelen kandidaten zich al gauw op hun plek. We begeleiden je deskundig en vooral met veel plezier naar leuk werk. In het voorjaar zetten we jouw carrière in volle bloei!

 

Laat je door ons informeren: mail naar office@careerpoint.nl, bel ons via telefoonnummer (070) 388 77 27 of kijk op www.careerpoint.nl

 

Team CareerPoint

Reacties
 1. Reply
  Gast
  juni 5, 2006 om 6:19 pm
  Doorzichtig reclamestukje

  Een doorzichtig reclamestukje.

  Waarom zou speciaal het voorjaar vruchtbaar zijn voor het vinden van werk?

  :roll

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled