Surinaamse kantoor voor een financieel mooi leven…


Assurantie Compleet Groep BV begrijpt als geen ander hoe belangrijk betrouwbaar en deskundig advies is. Als autoriteit op het gebied van financiële dienstverlening, adviseren wij onze klanten al meer dan 10 jaar over Hypotheken, Verzekeringen, Uitvaart, Leningen en Pensioenen. Daarnaast verzorgen wij via ons makelaarskantoor: Baker Makelaardij BV de Aankoop en Verkoop van uw woning. Kortom: Wij hebben voor uw gemak, alles onder één dak! Onze onderneming staat dan ook midden in de Surinaamse gemeenschap. Onze gediplomeerde en professionele adviseurs zijn voor namelijk van Surinaamse afkomst en begrijpen u als geen ander. Voor uw gemak komen zij ook vrijblijvend bij u thuis. Op onze website surigeldzaken.nl vindt u dan ook op maat gesneden advies.

Onze site is zoals u dat zult ervaren interactief en bevat veel informatie. Zo kunt u op onze website; zelf berekeningen maken op het gebied van hypotheken, leningen, etc. ook kunt u formulieren afdrukken en mutaties / schades doorgeven. En 24 uur per dag ‘direct’ verzekeringen afsluiten: Auto- en Uitvaartverzekeringen. Wij nodigen u graag uit om onze website uit te proberen.

En…; Kunt u iets niet vinden? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan: 079-323.74.81.

Voor kennismaking, toelichting of een afspraak nodigen wij u graag vrijblijvend uit op kantoor in Zoetermeer . Ons team staat voor u klaar.

Want internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk! Ons werk dus!!

Assurantie Compleet BV en Baker Makelaardij BV staat onder leiding van Rob Baker die van Surinaamse afkomst is en daarnaast al ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening actief is en kent als geen ander de Surinaamse doelgroep. Rob Baker en zijn team van financiële specialisten dragen de Surinaamse Nederlanders graag een warm hart toe en willen u graag een bijdrage leveren in de invulling van uw financiële planning.

Het grootste Surinaamse kantoor voor een financieel mooi leven…

Rob Baker
Algemeen Directeur

Erkend hypotheekadviseur
Gedipl. Kredietadviseur
Gedipl. Verzekeringsadviseur
Gedipl. Pensioenadviseur
Gedipl. Employee Benefits adviseur
Gecertificeerd makelaar O/G

Westwaarts 46
2711 AC Zoetermeer
079-3237481
info@assurantiecompleet.nl

Reacties
 1. Reply
  loes
  april 2, 2011 om 6:22 pm

  hoi een mooi verhaal over liefde
  >:( 😀

 2. Reply
  loes
  april 2, 2011 om 6:23 pm

  ik houd van suriname

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled