SEM: Lifelog 2006


De eerste lifelog competitie van Sanoja.® Entertainment Magazine is begonnen. Vanaf maandag 13 maart 2006 houden drie journalistes van SEM een ‘lifelog’ (weblog) bijhouden waarin de lezer kennis maakt met de denkwijze en dagelijkse leven van de journalist en student. Het publiek krijgt de mogelijkheid om te stemmen. Klik Hier voor een overzicht en maak kans op leuke prijzen.

In 90 dagen zal de weblogger op een zo artistiek mogelijke manier de lezer proberen te boeien met -door de schrijver- zelf te bepalen onderderwerp(en). Dit kan het missen van de bus zijn of het ontmoeten van Shah Rukh Khan tijdens de IIFA 2006 in Dubai. Tijdens de eerste dertig dagen kan ook een ‘lifelogger’ worden weggestemd. Deze zal dan worden opgevolgd door een andere deelnemer.

Weblog

Een weblog, of ook wel blog, is een website die regelmatig – soms meerdere keren per dag – vernieuwd wordt en waarop de geboden informatie in chronologische volgorde (op datum) wordt weergegeven. De auteur biedt in feite een dagboek van informatie die hij wil delen met zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog. Weblogs bieden hun lezers ook veelal de mogelijkheid om – al dan niet anoniem – reacties onder de berichten te plaatsen. Het is het persoonlijke of juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers.

Een lifelog is een weblog waarop regelmatig berichten geplaatst over gebeurtenissen in het leven van de beheerder van de lifelog.

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled