Preview: Kaal


Karan Johar en Shah Rukh Khan hebben alweer de krachten gebundeld, maar dit keer is de productie van de nog uit te komen film ‘Kaal’ in hun beider handen. De releasedatum staat op 29 april aanstaande. Shah Rukh Khan zal verschijnen aan het begin van de film, in een zogenoemde item song, samen met Malaika Arora. Alleen hun namen al veroorzaken al een hype, maar samen met de megacast van Ajay Devgan, Vivek Oberoi, John Abraham, Lara Dutta, Esha Deol wordt deze film al bestempeld als 1 van de toppers van 2005!

De succesvolle producer Karan Johar heeft vele successen op zijn naam staan. Of het nou als regisseur (Kabhi Khushi Kabhi Gham, Kuch Kuch Hota Hai) is of als producer(Kal Ho Na Ho) .

Voor de oplettende fans is het duidelijk dat deze film totaal anders is dan de andere films van Karan Johar in het verleden. Het lijkt erop dat Karan zich op een ander terrein wil begeven met ´Kaal´. Wat zo te zien geen slecht idee is. ´Kaal´wordt ook het regiedebuut van Soham Shah.

Het maken van deze film ging niet helemaal zonder slag of stoot. De dierenrechtenorganisatie beschuldigde Soham Shah van vermoedelijk misbruik van wilde dieren. Hij zag zich genoodzaakt uit te leggen dat hij wel over de juiste papieren bezit om de dieren te mogen gebruiken. Er is zelfs een subtiele boodschap in de film verwerkt voor het behoud van de tijger. En ook de sterren hebben aan opnames meegewerkt voor het behoud van de tijger. " Dus waarom zou ik iets doen wat in strijd is met de boodschap in de film?", vraagt Soham zich af.

Soham is zelf naar de betreffende instantie gestapt om er zeker van te zijn dat hij de juiste papieren beschikt en dat er afspraken werden gemaakt. Dus van overtreding van de regels is geen sprake. Het is niet mogelijk om in een 2 durende film geen enkel tijger te laten zien. Tja, dat zou inderdaad niet geloofwaardig overkomen. De dieren zijn nou eenmaal een onderdeel van de film.

Het verhaal speelt zich af in het Jim Corbett National Park in Uttaranchal. Krish Thapar (John Abraham) is een onderzoeker, Riya (Esha Deol) is zijn vrouw. Samen werken ze aan een onderzoeksproject. Tegelijkertijd zijn er ook een aantal toeristen daar, waaronder Dev (Vivek Oberoi) en Ishika (Lara Dutta) voor wat avontuur. Maar dan op een wat enge avond gebeuren er vreemde dingen in het park en verdwijnen er ineens mensen uit de groep. Het schijnt dat bovennatuurlijke krachten achter deze gebeurtenissen zit dat deels dier en deels geest is.

En dan komt ineens het dorpshoofd Kali Pratap Singh (Ajay Devgun) naar het park toe. De 2 koppels besluiten om elkaar te steunen in het oerwoud en in de buurt te blijven van het dorpshoofd, aangezien hij meer kennis heeft van de omgeving en de situatie. Het is een race tegen de klok. Samen vechten ze tegen de onzichtbare kracht. Wie zal het overleven en wie niet? We zullen het binnenkort zien..

Gieta

Reacties
 1. Reply
  Gast
  april 6, 2005 om 9:30 am
  Mahadew

  Het zal wel leuk zijn maar het is weer een remake van een hollywood movie.

 2. Reply
  Gast
  april 6, 2005 om 5:42 pm

  John is te gek in deze (altijd)
  Lijk me leuk :grin

 3. Reply
  Gast
  april 12, 2005 om 5:59 pm

  :grin

 4. Reply
  Gast
  april 18, 2005 om 5:30 pm
  for u

  :upset :zzz :sigh :p 8) 😉 :grin 🙂 😕 :cry 🙁 😡

 5. Reply
  Gast
  april 22, 2005 om 3:34 pm

  Nieuwe bolly films zijn niet meer leuk om te kijken, altijd een remake :roll

 6. Reply
  Gast
  april 28, 2005 om 9:40 am
  Weer Sharukh khan

  :p Ik ben egt blij dat sharukh heeft nieuwe film gemaakt ik hou van hem.jammar dat hij alleen maar in een stukje film te zien is. :sigh

 7. Reply
  Gast
  april 29, 2005 om 9:52 pm
  Saai

  bollywood moet met iets origioneels komen :roll :grin 8)

 8. Reply
  Gast
  april 30, 2005 om 1:58 am
  Sherwin

  Hey deze film is binnenkort in pathe las ik net op hindulife.

 9. Reply
  ranifan
  mei 16, 2005 om 11:50 am
  waroom

  waarom moet ze altijd die dom hollywood films naapen dus deze film is zeker saaaaaaai ik hadt het alles ze naapen maar hollywood naapt ook m.b.b.s na echt naapers zijn ze van elkaar hmmm 😛 😡

 10. Reply
  Gast
  juni 2, 2005 om 8:10 pm
  leuk

  🙂 heel leuke film is dit malaika ziet er sexy uit hot man lara ook maar die is een beetje zaaaaaaais :zzz

 11. Reply
  Gast
  juni 8, 2005 om 6:58 pm

  ggfggytjf :grin

 12. Reply
  Gast
  september 9, 2005 om 9:10 pm
  afghangirl

  deze film was te gek man ik vond lara de leukste and malaika

  x-x-x-x- fariba

 13. Reply
  Gast
  mei 3, 2006 om 5:13 pm
  chanel aus berlin

  this film is very good bye 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

 14. Reply
  Gast
  augustus 18, 2006 om 12:32 pm
  x sapn

  JOHN WAS THE BEST,!

  HE IS MINEE.! so don\’t try.!

  and the movie as good olso.!:p

  x sapn

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen