Danceshow Mohana 12 & 18 december 2009


De Nederlands gesproken Danceshow Mohana gaat op 12 december 2009 in het Zeeheldentheater te Den Haag in première. Vervolgens is de show nogmaals te bewonderen op vrijdag 18 december 2009 in Theater De Regentes. Op dit moment zijn er nog enkele kaarten beschikbaar voor het spektakel op 18 december. Mis deze avond vol passie, overweldigende dans en wereldberoemde muziek niet!

Danceshow Mohana, gechoreografeerd door 17- jarige Poernima Gobardhan, laat het Nederlandse publiek kennis maken met een dans die het nog niet eerder heeft gezien. De theaterproductie vertelt het verhaal met behulp van de kleurrijke Indiase dans, de tijdloze tradities van het Hindoeà¯sme en de sprookjes uit het eeuwenoude India.

Het verhaal gaat over Nandeni, een weesmeisje dat behoorde tot de kasteloze groepering. De toedeling tot de kasteloze groep veroordeelde Nandeni tot een ondraagbaar leven. Nandeni draagt haar lot moedig, maar is niet bereid zich neer te leggen bij de toedeling. Nandeni droomt van een beter leven en is vastberaden haar dromen te verwezenlijken.

Volg Nandeni op haar magische weg naar succes en kom erachter of Nandeni het lot wacht als in een sprookje, ‘ze leven nog lang en gelukkig’.

Danceshow Mohana is een initiatief van choreograaf Poernima Gobardan, tevens oprichtster en directeur van Dansschool Pretima Ke Dewashrie in Den Haag.

Voorstellingen
12 december 2009 in Zeeheldentheater, Trompstraat 342, Den Haag
Kaarten : UITVERKOCHT

18 december 2009 in Theater de Regentes, Weimarstraat 63, Den Haag
Tijd:19.30
Kaarten: BESCHIKBAAR & te bestellen via www.dansschoolpretimakedewashrie.nl
Normale prijs .€ 12,50/ Ooievaarspas .€ 6,25

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled