1 april grap wordt werkelijkheid


Op de eerste dag van april maken velen van de gelegenheid gebruik om flauwe grappen uit te halen bij familie, vrienden en collega’s. Vaak zijn de grappen zo onschuldig dat niemand zich er werkelijk om bekommerd. Toch kunnen situaties voorkomen waarbij grappen een stuk minder leuk uitvallen. Je kunt je dan niet helemaal op je gemak voelen. Bij een sollicitatie is de kans hierop groter, het gaat immers om je loopbaan. Op dat moment moet je je gesprekspartner ervan overtuigen dat jij de aangewezen persoon bent voor de baan.

Het geeft een enorm gevoel van moedeloosheid wanneer je voor de zoveelste keer wordt afgewezen bij een sollicitatie. Je wordt erg onzeker en gaat je afvragen of er voor jou wel een leuke baan is weg gelegd. Toch bestaat er ook voor jou de perfecte baan. Bij CareerPoint helpt een persoonlijke consultant je die baan te vinden. Met een speciaal ontwikkelt traject wordt je persoonlijk en deskundig begeleid naar nieuw werk.

De sollicitatietrainingen van CareerPoint zorgen ervoor dat je bij een sollicitatiegesprek voortaan serieus genomen wordt. Je leert hoe je zo’n gesprek het beste aangaat en met hulp van je persoonlijke consultant leer je jezelf beter kennen. Met de kennis en het grote netwerk hebben ze zelfs binnen de kortste keren een werkgever gevonden waarbij je direct je training in de praktijk kan brengen. CareerPoint heeft speciale projecten waarbij je soms al binnen 3 maanden aan een baan geholpen bent.

Ben je werkloos of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Overtuig je toekomstige werkgever al tijdens het sollicitatiegesprek met de technieken die je geleerd hebt bij CareerPoint. Met de hulp van CareerPoint wordt een nieuwe en leuke baan voor jou niet een flauwe 1 april grap, maar de onvervalste werkelijkheid!

Laat je door ons informeren: mail naar office@careerpoint.nl, bel ons via telefoonnummer (070) 388 77 27 of kijk op www.careerpoint.nl

Team CareerPoint

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled