Quint wordt implementatiepartner van Atlassian en Celonis


Twee wereldwijde zakelijke dienstverleners en aanbieders van bedrijfssoftware – Atlassian en Celonis – hebben  internationaal management- en digitale transformatie specialist Quint benoemd tot implementatie- en technologiepartner.

Het van oorsprong Nederlandse adviesbureau Quint is reeds partner van partijen als AppDynamics, Micro Focus en ServiceNow. Nu krijgt het bureau ook voor zijn expertise en trackrecord in Atlassian en Celonis oplossingen erkenning, door middel van het formeel gesloten partnership met beide partijen. De samenwerking met Atlassian en Celonis loopt inmiddels in kantoren in Nederland, Spanje, India, Maleisië en Japan.

Atlassian

Het Australische Atlassian levert software waarmee teams hun samenwerking en productiviteit kunnen verbeteren. De belangrijkste oplossing die het bedrijf levert is Jira, een project- activiteiten- en issue-tracker. Een andere belangrijke oplossing is het samenwerkingsplatform Confluence, waarmee gebruikers kunnen samenwerken aan projecten, content kunnen co-creëren en  documenten en andere media-uitingen kunnen delen.

Quint wordt implementatiepartner van Atlassian en Celonis

Voor Atlassian is Quint de eerste Jira Align-implementatiepartner in Nederland. Dragana Mijatovic, Managing Director Enterprise Transformations bij Quint, geeft aan: “Jira Align is een perfecte oplossing om de werelden van strategie en uitvoering met elkaar te verbinden.” Ze vult aan dat de tool een waardevolle aanvulling vormt op de agile diensten van het bedrijf. “Jira Align is een van de weinige oplossingen die de flexibiliteit van ondernemingen volledig ondersteunt. “De oplossing biedt volledige ondersteuning voor SAFe, volgens ons het beste framework om te schalen.”

Celonis

Het Duitse Celonis is een leverancier van process mining-software, die organisaties helpt om snel hun operaties te evalueren en verbeterpotentieel te ontdekken. Het Execution Management System (EMS) van Celonis – het bedrijf is zo’n €2,5 miljard waard – wordt door bedrijven uit verschillende branches gebruikt om processen en datastromen te stroomlijnen en te verbeteren.

Volgens Karina Vogl, Vice President, Partner Management EMEA bij Celonis, bouwt de beslissing om samen te werken met Quint voort op de ‘”unieke mogelijkheden voor bedrijfsautomatisering”, die door de jaren heen zijn opgebouwd. “Samen zullen we organisaties drempels in de executie weg te nemen, zodat ze hun volledige executiecapaciteit kunnen bereiken.”

Peter Kuypers, Managing Consultant bij Quint, vult aan: “Dankzij de samenwerking met Celonis kunnen we organisaties nu helpen om beter te sturen op effectiviteit en op hun return on investment. Zo stelt de samenwerking ons in staat om binnen een week het verbeterpotentieel van de business en ondersteunende processen (IT, HR, facilitair en inkoop) binnen een organisatie in kaart te brengen.”Lees verder op:
https://www.consultancy.nl/nieuws/34324/quint-wordt-implementatiepartner-van-atlassian-en-celonis

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen