Oliver Wyman benoemt Vikram Dhaliwal tot Principal in Amsterdam


Oliver Wyman heeft zijn Retail en Consumer goods praktijk in Nederland versterkt met de ervaren strategie-adviseur Vikram Dhaliwal.

Vikram Dhaliwal is afkomstig van strategy consultancy branchegenoot Strategy&, waar hij de afgelopen zes jaar werkte na het behalen van zijn MBA aan INSEAD. Bij Oliver Wyman is hij nu benoemd tot Principal.

In zijn jaren bij de strategy consultancy dochteronderneming (het voormalige Booz & Company) van PwC, deed Dhaliwal uitgebreide ervaring op in strategieontwikkeling, het ontwerpen van operationele modellen, het uitbouwen van commerciële capaciteiten en op het gebied van go-to-market- en channelstrategieën. Zijn focus lag in het bijzonder op opdrachtgevers in de consumentengoederen en retail segmenten.

Oliver Wyman benoemt Vikram Dhaliwal tot Principal in Amsterdam

Eerder in zijn loopbaan, werkte Dhaliwal als strategic marketing consultant bij TrustedFamily, een aanbieder van technologische software voor familiebedrijven. Ook deed hij ervaring op bij marketing en advertising agency Rediffusion in India, waar hij tevens was opgegroeid en zijn bachelor en postgraduate diploma’s had behaald

In de circa negen jaar dat hij werkzaam was in het marketing- en advertising wereld, deed Dhaliwal uitgebreide kennis op het gebied van marketing-, advertising-, sales- en insightfuncties op. Met in totaal ruim vijftien jaar werkervaring op zak, zal hij nu zijn kennis en ervaring gaan inzetten bij Oliver Wyman, die hij gaat helpen bij het uitbreiden van zijn footprint binnen de retail- en consumentengoederenmarkten. Naast financial services vormt het retail & consumer goods domein een van de grotere vertikale marktsegmenten binnen het strategy consultancykantoor.

Oliver Wyman, een strategiekantoor met een omzet van $2.1 miljard, opende in 2007 kantoor in Amsterdam. Tot die tijd en vanaf medio 90’er jaren bediende Oliver Wyman klanten in ons land vanuit overige kantoren.Lees verder op:
https://www.consultancy.nl/nieuws/33327/oliver-wyman-benoemt-vikram-dhaliwal-tot-principal-in-amsterdam

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen