Leer flirten


Flirten is een spel dat iedereen speelt, niet iedereen is daar bewust van. Flirten betekent in het kort: een gesprek houden met een romantische vonk. Oefening baart kunst en dat is geldt ook voor flirten. Hoewel de direkte aanpak soms voor sommige liefdes werkt is het altijd handig om ook de andere manieren te kennen. Het duurt soms eeuwen om de aandacht van een ander te krijgen. Als je gaat flirten is het belangrijk dat je origineel en creatief bent en vooral jezelf blijft. Je moet ervoor zorgen dat je net genoeg is huis hebt om de ander te boeien. Lukt het niet dan is het even slikken en weer doorgaan; Nee heb je en Ja kun je krijgen. We zullen je een paar tips geven die je kunnen assisteren bij het flirten.

  • Gebruik je omgeving om een gesprek te beginnen bijv: Als je in de Albert Heijn bent kun je het volgende vragen: "Denk je dat deze tomaten rijp zijn?".
  • Stel open vragen om hem of haar beter te leren kennen. Stel geen lichaamlijke of persoonlijke vragen maar vragen zoals, "Wat vind je van …? of "Waar ga je meestal uit".
  • Zorg dat je er verzorgt uit ziet. Als je een telefoongesprek voert is het wel handig dat je ook duidelijk praat want je uiterlijk zal weinig kunnen uithalen.
  • Weet wanneer je moet stoppen. Ga niet door als de andere duidelijk maakt dat hij of zij niet geinterreseerd is.
  • Heb plezier met flirten, het is een spel van het leven, leer van je fouten en ga door.
Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled