Kissing *SMAK*


Sexueel verlangen, genegenheid en verleiding trekken 2 paar mensenlippen, als een magneet, elkaar aan. Warme adem langs je gezicht laat bloed in turbosnelheid door je aderen stromen. Je kijkt elkaar aan, beetje vanuit de ooghoeken…zou hij/zij het wel willen? Je komt een stapje dichterbij, lichamen verstrengelen…en ja hoor…daar komt ie dan…*smak* Kussen maakt mensen blij doordat er endorfines vrijkomen. Dit is een happyfeeling- hormoon, goed voor je bloeddruk en tegen stress. Ook is kussen calorieverbrandend. Wat voor beter excuus kan je nog verzinnen om een heerlijk te gaan zoenen? Is de omgeving donker? Geen enkel probleem, de natuur heeft ervoor gezorgd dat jullie elkaars lippen uitstekend vinden. Soort ingebouwd radartje. Zelfs met gesloten ogen!

Kussen is gezichtsgymnastiek, je gebruikt bijna 40 gezichtsspieren (Waar zitten die dan allemaal?) Duits onderzoek wees uit dat je 5 jaar langer leeft als je je Loved One elke morgen een ochtendzoen geeft. Wel eerst je tanden poetsen anders houdt het op bij de 1e ochtendzoen. De ene kus is de andere niet:

Je hebt bijvoorbeeld de vriendschappelijke kus: een kus op de wang, die je geeft als groet en bedankje.

De galante handkus: stamt volgens mij uit de middeleeuwen, er is geen man meer op de wereld te vinden die dit nu nog doet. Als er wel een man mijn hand zou zoenen ga ik schrikken denk ik, misschien wil hij er wel in bijten…ja weet jij veel wat er in zijn hoofd omgaat.

De voorzichtige kus: eerst aftasten of er wel verder gegaan kan worden. Is hij of zij er wel voor in? Stel dat hij zegt:”Wat doe jij nou!”. Dat willen we toch liever niet hè?

De digitale kus: kussies op chat die je krijgt van iemand d.m.v. het tekentje (K). Altijd leuk om er 1 of meerdere te ontvangen nietwaar?

De nekkus: bij vrouwen zeer populair. In het kuiltje van je nek bevindt zich een erogene zone, en wordt gestimuleerd door die te raken met je lippen.

De snoepkus: je stopt iets lekkers in je mond, bijvoorbeeld ijs…dan begint de kus warm en eindigt koud.

Plaagkusjes: kleine kusjes die een ander nèt raken en dan snel terugtrekken. Even oefenen, want timing is een vereiste.

De zuigzoen: je zuigt jezelf vacuà¼m op de huid van de ander en laat daarbij een liefdeslitteken achter, doordat het bloed naar de oppervlakte komt.

Deze verdwijnt weer na een paar dagen, daarna wordt het weer tijd voor een nieuwe.

En dan de ZOEN der ZOENEN, de tongkus: Twee tongen die binnensmonds stoeien. Ik kan er niets anders van maken dan deze omschrijving, wil alleen maar zeggen…try and find out!

Chanoa

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen