Zelfs Aishwarya Rai heeft haar idolen


De Indiase Bollywood ster Aishwarya Rai vertelde in Londen dat Audrey Hepburn haar favoriete stijlicoon zou zijn.Toen een vooraanstaande bladenmaakster Aishwarya Rai vroeg hoe zij de series aankocht, keek zij verbaasd aan. Aankopen? Daar doen ik niet aan. Ik spreek de prominenten live en maak de verhalen zelf, waarop het haar beurt was om verbaasd te kijken. Ze vertelde dat het gebruikelijk is dat series met die grote namen worden aangekocht omdat grote sterren zelden interviews geven aan Nederlandse bladen.

Aishwarya Rai zei:”Ik ben gek op bladen en verslind van alles, maar met name krantenbijlages hebben mijn interesse. Doorgaans zijn ze een tikkeltje pittiger van aanpak en karakter. Favoriet is de T van de New York Times, Style van de Sunday Times, Madame Figaro van Figaro en het magazine van de Corriere della Sera.

Het feit dat de machtige Wintour op de cover van de krantenbijlage staat is nieuws. Anna doet niet aan interviews of fotoshoots met zichzelf in de hoofdrol. Een kijkje in de Vogue keuken is nog spaarzamer. Een documentaire over het maakproces van de dikke september uitgave van de Amerikaanse Vogue is een uitzondering. Tijdens de modeweken wil ze nog wel eens journalisten te woord staan, maar dat is zelden. Jammer, want Anna is altijd op tijd en dus een makkelijk ‘slachtoffer’. Lang voor de show moet beginnen, zit ze al op haar frontrow plek. Dan kijkt ze stoà¯cijns voor zich uit. Soms lacht ze hartelijk met bekenden. Als de show begint, gaat de donkere bril op en na afloop is ze als een haas vertrokken. “Nu heeft Anna al lang een plek in mijn modehart veroverd”, zegt Aishwarya Rai.

Reacties

      Schrijf een reactie


      Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

      Register New Account
      Wachtwoord opnieuw instellen