OAM deel 4


Imagine: Niemie in de gay-disco incl. camera-ploeg. Welkom bij Omroep Anima Meel , een meel speciaal voor mensen met een -gezicht in Nederland.

Ik weet er zou een vervolg komen op mijn 3e meel, maar door een stelletje oenige gedesoriënteerde Palestijnen liggen alle filmstudio’s in Bombay plat en helaas waren wij nog niet in Zwitserland voor de opnames. Omdat ik nogal een traumatische ervaring achter de rug heb, heb ik besloten om ff een niet-vervolg meel te maken. En geloof me, da’s best moeilijk, want dit soort meel verkopen ze niet in de supermarkt!!! Alleen die tarwe-meel zie je tegenwoordig, mensen die ook boodschappen doen: YOU KNOW WHAT I MEAN!!! Kom laten we protesteren!!! Allemaal met handboeien om de supermarktkarretjes van de Konmar en de AH!! *WIJ WILLEN NIET-VERVOLG MEEL!!** WIJ WILLEN NIET-VERVOLG MEEL!!*

Maargoed, vandaag gaan we het hebben over:

Aaj Ke Ladke I Tell You, Kitne Lallu What To Do
Koi Mujhe Pooche How Are You Koi Mujhe Bole How Do You Do
Kabhi Koi Mujhse Na Kahe; Oh My Darling I Love You!!!
(Sja, oke….hoe zou dat toch komen vraag ik me af (staande in pinkies…)

Zie nu voorbijkomen: Vanilla Sky, Superguru, een groene marker-stift, pistache Sky, het oor van Vincent van Gogh, Het barbieoverhuis, de badmeester en een palmboom zonder cocosnoten en onze enige toch-net-niet-neppe….supersnelkoker….Kas(sa)!!

Sabkoi ke………….?????????!!!! (ik heb een ultrasnelcursus Arabisch gevolgd).

Het is me hier in de disco beetje te heet allemaal, ik ga ff eruit hoor…die mensen kunnen er wat van daarbinnen! Ik zal maar niet in details treden….en plotseling: WEEEEEEEELLLLLPPPPPPPPPPPPPP (Bert Visser-style). Ik keek om en wie zag ik uit de disco rennen op deze manier?! Ja mensen jullie raden het al……het was meneertje Joop zonder hoop!! Baapre….wat een aanzicht, ik natuurlijk als mega-journalist op hem afstormen en vragen: Joop Bechara!!! Kya hua????

Joop: Anima!!, mera hero!!!!
Anima: Hehehe, (allemaal aan Enrique Iglesias denken en deze text in zijn melodie meezingen!!) I can be your hero baby….I can…-ehm never mind-… but first I want to what happened!! So humara bechara..kya hua?
Joop: Ik had een date met mijn Sonu Nigam…MAAR hij werd zo wild op den duur(hij bleek een poseidonhomo-demoon te zijn)!! Hij ging echt uit zijn dak gewoon en…- snik snik – hij wou meer, maar ik niet en toen .– (wwwweeeeeeehhhhhh (denk aan een baby die honger heeft) snihik snihik rukte hij mijn….JAS UIT!!!…………en nu ben ik Joop zonder hoop, want die jas was mijn laatste hoop op bescherming tijdens een opkomende regenbui die ze op het journaal hadden afgegeven…
Anima: Oowwww, dus die rooie leren jas die helemaal uit de mode is en die Sonu nu op elke poster aanheeft is van jou?! Bedankt voor de info en tot ziens.
Joop: huh?! Ga je me niet helpen????? Bachouwww bachouwwww!!!!
Anima: Joop, schat, luister eens. Bachouw is een vis die in de Surinaamse rivieren zwemt en ik zong: I CAN be your hero….jammer dat ik het zelf niet wil. Tenzij……
Joop: Tenzij wat?! Batauw batauw!!!!!!
Anima: Tenzij je toegeeft dat je een roze string aanhebt en….
Joop: KYA?! Kom op NIEM! Oke….en…???
Anima: Dat je een kurk in je bil hebt.
Joop: Je vraagt te veel van me ik kan het niet aan, ik kan het niet aan!! Ik ga maar naar een ander land. Ik ga naar het land van rama.
Anima: Oke, maar draag geen korte rokjes oke.
Joop: Hmmm…Achcha….
Anima: En oowjah, je moet wel van dat rare .– ra .– ra .– wat .– ben .–ik loopje af hoor! ZIET er niet uit. Kijk naar Mr. Haaiii Roshan. Hij heeft vroeger op ballet gezeten en danst en loopt just fine. Moet je ook is doen. Ballerina in roze tutu Joop. Misschien wordt je nog een ster. En dan kijken we naar boven (als gehele IF-equipo) en zien we je twinkelen en denken we aan die goeie roze Joop. Maar pas op dat je geen vallende ster wordt, dat kan nogal pijnlijk zijn.
Joop: Niem, je bent te mooi voor woorden. Of ik bedoel Grappig. Ik zal je nooit meer plagen ik zal je nooit meer pesten ik zal je alleen maar aanbidden en aan je denken ik zal….
Anima: Ja GENOEG. DJA DJA!!!! En haal die kurk maar uit je kont, die zal je niet meer nodig hebben in dat landje!!!
Joop: Hum jaila….DAG, NAMASHKAAR, RAM RAM, Mera Heroin! En mijn nieuwe parfum met uitroepteken komt binnenkort in de ‘hier Parijs extra large!’ Buy it!!!

=> En daar ging hij dan, hij stapte in de ar van de kerstman die de tijd was vergeten en te vroeg van huis was vertrokken, maar hem wel in een pakje kon verstoppen zodat hij niet werd aangehouden door de politie wegens illegale mensensmokkel <=

Theeeeee Eeennnndddddd. (kwak kwak).

Dit was het dan weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten en onze gastrolspeler nog 1 groot applaus geven!!! Moge hij lekker ruiken en koken!

Namashkaar.

Slappe lach, kriebels, koekjes…SNOEPJES….Spiritualiteit…..lichtjes….FILMS….Boeken…Coniferen….pennen…Printpapier en nog veel meer willen weten?

Word dan lid van AOM-Bamie nu met extra sambal van Ushi! HET blad voor de geschifte mens en de gezonder lacher. Elk kwartaal komt er een boekje uit en het is maar voor 10 Euro! Als u nu lid wordt. Wordt u ook tevens GRATIS (ja let op hindostanen!!) lid van de Niemie-is-niet-om-uit-te-houden-club. Dus lach je rot en maak je lever niet kapot!

Door: Anima

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled