OAM deel 3


Specials(Denk nu aan een Anima in een zeemeerminnenpak in het zwembad naast de zee met
haar cameraploeg.)

Namashk-blub-blub-aar. (Sorry ik verzoop een beetje.)

Welkom bij Omroep Anima Mee l, een meel speciaal voor mensen met een -gezicht in Nederland.

Vandaag gaan we het niet hebben over: Paarden, Matrassen, Printers, Memoblaadjes, prittstiften, gijzers, slootjes, gras, bunkers, wc-papier en dat soort onzin, maar gewoon over het feit dat mensen die dit soort meeltjes lezen zelf ook aardig gestoord zijn en ik niet alleen.

Helaas kunnen we vandaag geen plaatjes laten voorbijkomen want er is koffie overheen gemorst.

Sab koi ke namashkaar,

Sorry mensen, ik heb nu hoofdpijn en ben moe dus ik zak even terug het water in, lekker even in mijn zeemeerminnenpakkie ronddobberen in de zon en dan zal mijn assistent Mr.HaaiiiiRoshan het even van me overnemen. (Hier Mr.Haaaiii, pak die microfoon en DOE WAT NUTTIGS ipv met je 13 vingers uit je neus te eten….Probeer volgende keer is met stokjes uit je neus te eten, das een stuk leuker ook).

Uuhhh (zegt Mr.Haaii Roshan, niet wetend wat hij moet doen). En met een Indian-accent zegt hij uiteindelijk: Hi People! Mujhse dosti karoge?…………..(doodse stilte nu weer)……. EN TOEN PLOTSELING:
VANUIT HET ZWEMBAD WAAR ANIMA LAG TE DOBBEREN:
AAAAAAA………….(en toen was het dood en doodstil…….)

Mr.HaaiRoshan: Huh?! Kya hua?! Anima? AANNIIMMAAAA!!!!!!! (2 meeuwen die net voorbij vliegen en toevallig Hindi verstaan: Anima?!……….Anima?! The Magical One?! KAHA??? KAHA???) Uuhhh, well people, I am Mister Haaiii Roshan and….it seems that Anima the magical one is disappeared in a magical way…..

-Ondertussen zit Anima diep in de grotten rond Pakistan, die helemaal doorlopen naar Nederland.-

Anima: Zeg Binnie, ik weet het is 4 uur, maar je had me toch gewoon kunnen bellen? Dan had ik ondertussen wat anders kunnen aandoen!
Binnie: Agdahalap ismaraf qaidalam karafsta nagaref ahalaha habharastam ghara!
Anima: Owww, I see….okej…maar na deze souppie ga ik weer verder hoor! Heb nog genoeg meels te maken.
Binnie: Bush, Agdahalap ismaraf qaidalam karafsta nagaref ahalaha habharastam ghara!
Anima: No prob. Die vliegt met zijn eigen maanrakket nog naar mars toe. Trouwens, heb je de Saturnes-gang op Venus nog gesproken? En oowja, ik had begrepen dat kleine smurf met je wou hip hoppen in de grotten. Hip hop dan meteen ff naar Nederland, je weet waar de ontmoetingsplaats is he, ja precies, in Zee op die ene luxe Tom Cruiseship.
Binnie: Agdahalap ismaraf qaidalam karafsta nagaref ahalaha habharastam ghara!
Anima: Heej niet te verwend doen!
Binnie: Agdahalap ismaraf qaidalam karafsta nagaref ahalaha habharastam ghara!
Anima: WAT?! Heej nu ga je te ver! Hoe vaak moet ik het nog zeggen of zingen? (Denk aan de kleine Zeemeermin en liedje van Sebastiaan) Diep in de zee…(achtergrondzangeressen: Diep in de zee!) Diep in de Zeeee!!! …(achtergrondzangeressen: Diep in de zee!) Al die SARDIENTJES zijn toch mijn vriendjes jippie ja jeeeejj! (einde lied). Daarom Slechte Binnie, daarom maak ik geen sardien voor je klaar.
Binnie: Agdahalap ismaraf qaidalam karafsta nagaref ahalaha habharastam ghara!
Anima: Okej..that’s it: KAAAAAAMEEEEEEEHAAAAAAAAMEEEEEEEHAAAAAAAA!
(ja mensen, het was de kleine Goku in me).

En hoe kom ik nu uit deze grotten? Ff Binnies Angels roepen…oowneej, kan niet, die branden allemaal in hel…ehm…dan maar zingen: Chori chori hum gori se pyaar karenge. Chupke chupke dil ke baate yaar karenge. Aaniwali…kab aayegi….(en ik wrijf over de olielamp die ik gratis bij mijn zeemeerminnenpak kreeg bij de Aldi)….POEF..(een rookwolk) en daar staat ie dan: The Guru. (owneej, die zagen jullie mensen zeker al aankomen he?) Maar goed. Ik mag 1 wens doen. (ja sorry mensen ik ben het nu zat om dit verhaal origineel af te maken). Ik wens mezelf naar huis.

*Poef*

Ik ben thuis. Dulhane Ghar aayi dulhane ghar aayi, nache pache nache pache nache ghar jaayi. Hey! It’s the chori chori chupke chupke set! Ik heb me hier altijd al thuisgevoeld!!! Misschien is het toch nog niet te laat….Maar mensen, ik ga nu ff een filmrol vergaren…ff bij mijn schoonvader Rakeshje slijmen…

******Wordt vervolgd*******

Dit was weer een prachtige filosofische aflevering van OAM. Bedankt voor het kijken en graag tot ziens!

Namashkaar.

Slappe lach, kriebels, koekjes…SNOEPJES….Spiritualiteit…..lichtjes….FILMS….Boeken…Coniferen….Pennen…Printpapier en nog veel meer willen weten?

Wordt dan lid van AOM-Bamie. HET blad voor de geschifte mens en de gezonder lacher. We hebben een aantal aanpassingen gemaakt zoals u ziet, maar zijn nog steeds even intelligent en slim. Elk kwartaal komt er een boekje uit en het is maar voor 10 Euro! Als u nu lid wordt, wordt u ook tevens GRATIS (ja let op Hindoestanen!!) lid van de Niemie-is-niet-om-uit-te-houden-club. Dus lach je rot en maak je lever niet kapot!

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled