OAM deel 2


SpecialsDeze week weer een nieuwe aflevering van AOM. Anima on the beach vertelt u over het favoriete onderwerp ‘liefdesrelaties’. Hou je goed vast!

(Stel je voor: (Speciaal voor de hindoestanen Scheveningen en geen Vrouwenpolder)…Anima met een cameraploeg op het brede strand met een kei en dan ook keiharde wind.)

Namashkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!! (Aaah mijn haaaaaarr!!!)

Welkom bij Omroep Animaa Meeeeeeell !!! Een meel speciaal voor mensen met een -gezicht in Nederland!!!!!!!!!!!!!

Vandaag gaan we het hebbuuuuuuuhhhhwwwwoooo !!!(Woooeeehooeee ik vloog!!!) over liefdesrelaties !!!

Zie nu plaatjes voorbij komen van Radha en Krishna op een schommel, jezelf met Mr. HaaiiiiRoshan, jezelf met mij, 2 krabben, 6 inktvissen, 9 regenwormen en een Brontosaurus.

Sabkoi ke Namashkar,
Ik ben (ja je raadt het al) Anima en ik ga jullie op dit oooozzzoooo koude strand, met windkracht een half ton, wat vertellen over liefdesrelaties . Maar voordat we beginnen wil ik eerst samen met jullie opwarmen. (Dit is per sleutel van bankrekening 554613913, waar je altijd je donatie mag storten, een warm onderwerp). Dus pak je soundblaster zet hem op MAX. VOLUME met het liedje ‘Turn me on’ van kleine Kevin…(arme jongen). Ga nu met je partner dansen of anders met ‘your imaginary friend’. En niet zo mietig iedereen weet dat je er eentje hebt. Ja goed zo! En zijn we al een beetje in the mood? Beetje chillen, beetje zitten…ja nu gaan we ff zitten…relax gaan zitten….**Zit**…AAAAAAUUUUUUWW !!!!!!!!!!! DAMN wat was dat?! (Cameraman kijkt naar Anima’s achterste en ziet daar een zager (= worm met tanden), een krab en een kreeft hangen aan d’r rok….) Okej, that’s it! Geen Beachopnames meer na deze! Maargoed, we zijn nu allemaal wel warm gedraaid he? HEEEEJJJ ik zei beetje opwarmen! Niet oververhitten! Hup, ja jullie 2! UIT ELKAAR! Baapre….Hindoestanen van tegenwoordig….(krab en kreeft zijn ondertussen op het aangebrachte gasfornuis in de pan met heet water aan het koken en ready voor the massala…en de zager hebben we eruit gezaagd) Waar de hindoestanen allemaal niet bezig zijn geweest, dat wil je niet weten….schoolpleinen, treinen, euromasten, pizzatorens, piramides….) Anyway, nu we allemaal warmpjes, en niet oververhit of uitgeput zoals die 2 daar, bijzitten kan ik jullie verschillende vormen van Liefdes Relaties geven:

1.De Auw Auw- Relatie
In deze relatie is de man niet gelijkwaardig aan de vrouw. De man ondergaat de nodige pijn (zoals strijken, afstoffen, kleren opvouwen, koken) voordat hij zijn beloning krijgt. De vrouw loopt hele dagen rond in latex pakjes en de man heeft een pitbullhalsband om. Favoriete liedje bij dit soort stelletjes is: Work it a little, get hot just a little and me in the middle…. Voor verdere details verwijs ik u naar mijn potentiële boek voor maar 875,34 Dollar. (Ja het is een dik boek, waar ik dus dik aan wil verdienen).

2. De ?-relatie
Hier weet je niet wat je te wachten staat. De ene partner kan zomaar plotseling van een Hilton-hotel vallen en de ander kan plotseling een kogelvrij vest dragen. Beide zijn onvoorspelbaar en dat maakt de relatie spannend onvoorspelbaar…meestal is het het geval dat de ene partner een secret identity heeft en eigenlijk een MIB-agent is en probeert uit te zoeken of je nou alien bent of niet.

3. 2-dotjes-op-een-potje-relatie
Dit soort relaties zijn zo hopeloos, dat niemand er raad mee weet, zelfs ik niet. (Wie verzint nou weer zo een relatienaam? Waar SLAAT dat op?).

4. Happily-ever after-relatie
Hier is het liefde op eerste gezicht – flinke ruzie omdat ouders niet mee eens zijn – toch trouwen – toch acceptatie en JJOOOEEEPPPIIEEEE iedereen is happy. Kort maar krachtig, net zoals mijn spierballen! En mijn powerfull woorden, want ooit zal ik de spirituele leider van de Lach in de wereld worden…maar dat de volgende keer!

Mensen, ik heb mijn spirituele lach oefening overgeslagen…Ik ga weer naar Mr. HaaaiiRoshan…(hehe) en jullie natuurlijk mijn lieve kindertjes, Oogjes dicht en snaveltjes toeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (woooeeeeeeeiiii, dankzij de harde wind vlieg ik met MR Haai Roshan naar een onbewoond eiland!!!…) (denk nu kinderen voor kinderen: Op een onbewoond eeiiiiiland, waar niemand je kan zien…ja je voelt je er bliijjjjj want,, niemand kan je zien! Hier is een kokosnoot, hup met de billen bloot..je wordt vanzelluf rood!).

Bedankt voor het lezen en tot ziens!

Namashkaar.

Wilt U nog meer weten over De Spirituele Lach? Wordt dan lid van The Niemie is niet om uit te houden-club. Elk kwartaal komt er een boekje uit en het is maar voor 10 Euro! Dus lach je rot en maak je lever niet kapot!

Door: Anima

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled