IndianFeelings Lifestyle


Het percentage hindoestanen is in de regio Haaglanden (Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Delft, Zoetermeer etc.) in groten getale vertegenwoordigd. De behoefte aan informatie over de eigen gemeenschap is hier dan ook erg groot. Stichting IndianFeelings en Hindostani TV richten zich op een maandelijks informatief/entertainment programma om zodoende noodzakelijke en interessante informatie aan de hindoestaanse gemeenschap over te brengen. Gekozen is voor de naam IndianFeelings Lifestyle omdat de verschillende facetten van het leven van de Hindoestanen in Nederland aan de orde komen van wieg tot graf.

IndianFeelings Lifestyle
IndianFeelings Lifestyle (IFL) is een maandelijks lifestyle programma van 60 minuten. In een intieme sfeer wordt over verschillende, niet alledaagse, onderwerpen in de hindoestaanse gemeenschap gesproken, variërend van een interview met een bijzondere gast tot het uitproberen van gadgets en de ins en outs op het gebied van hindoestaanse muziek.

Waarmee onderscheid IFL zich van andere programma’s?
IFL onderscheidt zich van andere programma’s door de insteek van de gesprekken, de gasten en het aanwezige publiek.

 • IFL wordt opgenomen voor een live publiek. Het publiek wordt ook betrokken bij het programma en krijgt de gelegenheid om zijn mening te geven en op de verschillende onderwerpen te reageren;
 • IFL maakt onderwerpen die in de taboesfeer liggen op een volwassen manier bespreekbaar;
 • IFL nodigt bijzondere gasten uit die iets essentieels te vertellen hebben, mensen met een duidelijke mening en voorkeur. Naast prominente leden uit de hindoestaanse gemeenschap wordt ook het verhaal van de ‘gewone’ hindoestaan vertelt;
 • IFL heeft gevarieerde onderdelen in het programma, alles wat ook maar interessant is voor de hindoestaanse gemeenschap, wordt belicht. Welke muziek is ‘in’ en wat is absoluut ‘uit’, wat moet je als hindoestaan absoluut in je klerenkast hebben hangen dit seizoen, wat is je mening over een hamburger eten als hindoe of een broodje fashong als moslim?
 • IFL geeft muziekbands een open podium om hun nieuwe muziek ten gehore te brengen;
 • Elke maand een standup act van de enige echte komediant in de hindoestaanse scène: de Melkman.

Kort samengevat wordt IFL een programma welke je absoluut niet wilt missen omdat je daar ALLES te horen en te zien krijgt.

Doelgroep
Primair: de Surinaamse Hindoestanen
Secundair: de Nederlandse gemeenschap

Aanmelden voor bijwonen opnamedag! Klik hier

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen