De eerste uitzending van IndianFeelings Lifestyle op Hindostani TV!!


Eindelijk, het is zover!! Jullie hebben af en toe al kunnen lezen dat Indian Feelings en Hindostani TV samen een programma maken. We kunnen jullie nu dan eindelijk vertellen dat het eerste programma van IndianFeelings Lifestyle een feit is. Het onderwerp van de eerste uitzending is “Het Hindostaanse Huwelijk“. Er komen onderwerpen ter sprake als: Hoe komt het dat het scheidingspercentage onder de hindostanen zo hoog is? Wat voor advies kan je geven aan een koppel, waar ze beiden een ander geloof hebben?

Hierover wordt dus druk gediscussieerd met Pandit Attry, Tjandrik Rangoe (maatschappelijk werker) en Radha Bechan-Baldewsingh (hindoe en al 25 jaar gelukkig getrouwd met een islamiet). Voor uitgebreide achtergrondinformatie over deze gasten, zie verder op deze website.

Het programma wordt gepresenteerd door Rajinder Raghoebarsing en Sushma Pherai.
Rajinder is werkzaam achter de schermen van Migranten Televisie Haaglanden en Sushma voor en achter de schermen bij Hindostani TV.

Heb jij je altijd afgevraagd waarom een meisje niet twee keer in de maro mag trouwen en een jongen wel? Kijk aanstaande maandag 3 november dan naar Kanaal InfoThuis (regio Haaglanden) om 22:00. Een herhaling van dit programma is op dinsdag 4 november om 19:00.

Als je wilt laten weten wat je vond van de uitzending, kan dat natuurlijk ook op deze website.

Veel kijkplezier.
Namens het IF TV team,
Anjalie Ramkisor en Sushma Pherai

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen