Indian Feelings verwelkomd Kamaldeep Kaur in haar schrijverspanel


Diemen, 25 juli 2006. Publiekslieveling en Miss Symphatika tijdens de Miss India Holland verkiezing 2006, Kamaldeep Kaur treed toe tot het Indian Feelings Redactie Team.

De 21-jarige studente gaat naast haar studie Farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, columns schrijven voor het Online Magazine van Indian Feelings.

Ze heeft de afgelopen 4 jaar in India doorgebracht en haar middelbare school succesvol afgerond. Naast haar studie wil ze meer ervaring op doen, in diverse vakgebieden. Hier is ze de laatste tijd dan ook mee bezig geweest. .
Door de Miss India Holland 2006 verkiezing kwam ze in contact met Indian Feelings. Beiden partijen zijn verheugd over de ontwikkelingen. Het is voor haar de mogelijkheid om bij een welbekend magazine ervaring op te doen. Natuurlijk hoopt ze de Indian Feelings lezers te kunnen ‘entertainen’ met haar columns.

Schrijven voor IndianFeelings is voor mij een echte uitdaging. Het professionele karakter, de diversiteit aan artikelen en het grote bereik spreken me erg aan.

Toen IndianFeelngs eind 2001 als Eerste Online Magazine Voor Hindoestanen Online begon, volgde ik het al op de voet. Nu, kan ik mijn eigen ‘Indian Feelings’ uiten. Just remember " Whatever happens, happens for good ” aldus Kamaldeep.

Haar eerste artikel ‘De wondere wereld van de Punjabi`s’, zal nog deze week op IndianFeelings.com te lezen zijn.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  juli 27, 2006 om 1:37 pm
  Beauty with brains

  Lieve Kamal,

  Ik ben echt trots op je, een taak die voor jou bestemd is! In mijn ogen ben jij een beauty met brains..

  Veel liefs

  Charlene

 2. Reply
  Gast
  augustus 4, 2006 om 6:25 pm

  Wat leuk! Alleen wel jammer dat zei het niet is geworden Naja Zei heeft ook niet een miss titel of kroon nodig om te bewijzen wat ze is.

 3. Reply
  Gast
  augustus 13, 2006 om 1:36 am
  Reshma en Anand

  Idd,want jij Charlene lijkt zelf helaas op een specht met die neus van je. Onbegrijpelijk dat jij gewonnen hebt! Sorry is gewoon mijn mening en zo te horen van vele anderen met mij. Kamal is wel een leuke meid, die het zeker verdiend had te winnen.

 4. Reply
  Gast
  oktober 7, 2006 om 2:11 pm
  Rani

  Aan Reshma en Anand:

  dat je vind dat je charlene niet had moeten winnen mag je vinden maar waarom moet je dan meteen iets rottigs zeggen. Kinderachtig vind ik dat. Waarom doe jij dan zelf niet mee Reshma. Of zou je bang zijn dat je niet eens door de vooronde zou komen? Ik daag je uit met die grote bek

 5. Reply
  Senseo
  januari 26, 2008 om 6:34 pm

  Doe eens wat jullie taalfouten!

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen