Win VIP Tickets voor het Indiase dansspektakel Bharati


Bharati brengt een vleugje India in de Nederlandse theaters. Kleurrijke Indiase kostuums, de betoverende livemuziek en vooral de fenomenale danscapaciteiten van de dansers en danseressen maken deze voorstelling tot een onvergetelijke ervaring. Temperamentvolle massascènes worden afgewisseld met verstilde poëtische momenten.

 

 

 

Indian Feelings geeft in totaal 3 x 2 kaarten weg voor de voorstelling op vrijdag 14 november in het  Chassé Theater Breda.
2 x 2 kaarten (2e rang)
1 x 2 VIP kaarten (1e rang + kijkje achter de schermen)

De prijswinnaars worden op www.indianfeelings.nl  bekend gemaakt.

 

Het verhaal
Bharati betekent letterlijk ‘van India’ en vertelt op een muzikale wijze het verhaal over de jonge moderne Siddharta. Hij is geboren in India en opgegroeid in Amerika en wordt verliefd op het mooie en mysterieuze Indiase meisje Bharati. Zij laat Siddharta kennismaken met het land India en zijn eigen ‘roots’. Een reis waarin hij probeert te balanceren tussen traditie en het moderne westerse leven.

De rol van verteller wordt in ieder land ingevuld door een nationale bekendheid. In Nederland is dit Michel Sorbach, die eerder te zien was in diverse musicals. Wereldwijd zijn al een miljoen theaterbezoekers met ‘Bharati’ op een denkbeeldige reis geweest langs Indiase verborgen schatten en bijzondere culturele rijkdommen. In 2006 werd Bharati voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Vanwege de grote publieke belangstelling is de show nu terug met een tournee langs de Nederlandse theaters.

De spelers
Aantal talent en bekende namen in de show geen gebrek. Bharati, de hoofddanseres, wordt gespeeld door Bhavna Pani, een echte Bollywood ster in India. Ze is bekend geworden als winnaar van de All India Dance Competition en de Sringar Title 2001, maar stond al sinds haar zesde jaar in de schijnwerpers als model. Siddharta wordt gespeeld door Muthu Saravanan Kalidasan. Raj wordt gespeeld door Vijay Rangasamy.

De verteller, Michel Sorbach is onder andere bekend van zijn rollen in de musicals Annie, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?, Aladdin, Grace the Musical en Anatevka. Verder was hij te zien in tvseries, zoals Vrienden voor het leven en Sam Sam.

Bharati is een productie van SOLD OUT TOURING i.s.m. Sahara India Pariwar, Pasha Goshi Productions Ltd en PDM International.

Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door het Chassé Theater.

Reacties
 1. Reply
  HobbsDollie32
  april 5, 2010 om 1:49 pm

  The business loans seem to be useful for guys, which are willing to start their own organization. As a fact, it’s not really hard to receive a secured loan.

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen