Waar blijft nou het vervolg van het land van Rama?!


PersberichtRajiv Girwar speelde de rol van de zoon Vijay in de Hindoestaanse tv-serie ‘Het land van Rama’. Bij deze roepen Rajiv en IndianFeelings de Hindoestaanse gemeenschap op om haar mening en ideeën te geven over een mogelijk vervolg van deze bekende tv-serie.

Rajiv:
“De meeste mensen hebben de tv-serie ‘Het land van Rama’ wel gezien. Ondertussen heb ik al met heel veel mensen gesproken en de reacties zijn heel verschillend. Het is of heel goed of het is niets, maar daar gaat het niet om. Men praat erover en zo leeft het land van Rama. Maar zeg nou zelf, eindelijk is er iets waar de Hindoestanen echt aan hebben gewerkt. Eindelijk is er iets voor en door Hindoestanen! En dit is nog maar het begin!!!.”

Maar een begin van wat? Het is de bedoeling dat hiermee een startschot is gegeven. We moeten nu niet meer wachten, we moeten komen met meer. Meer series, films, wat dan ook! We zijn hier creatief genoeg voor, althans dat roepen we altijd, maar veel zien we er niet van terug. Jah, de muziekwereld blijkt succesvol te zijn onder de Hindoestanen, maar hoe lang is dit al zo?!
Het is tijd dat we verder gaan dan dat. Het wordt tijd dat we komen met meer. Meer series op tv door en ook voor Hindoestanen, uiteraard voor ook anderen. Maar wat? Wat willen ‘we’? Kom met ideeën en wie weet zitten er hele leuke dingen tussen. En geloof me, als er iets bereikt moet worden, dan is dat nu het geval. Nu zijn de wegen er, maak er dus gebruik van!
Maar eerst…

Wil je een vervolg op het land van Rama, moet er iets komen ongeveer als het land van Rama? Zo ja, wat moet het zijn, waar moet het te zien zijn en waarom?

Maak er maar wat leuks van en wie weet pikken we jouw idee of reactie eruit. Wij zullen hier dan zeker op reageren en contact met je opnemen. Je kunt je idee geven door dit formulier op te sturen of door te reageren op het IndianFeelings forum in de topic ‘Vervolg op het land van Rama?’

Of heb je liever dat je e-mail adres en jouw idee persoonlijk blijven? Stuur dan een e-mail naar redactie@indianfeelings.com

Met vriendelijke groet,

Rajiv Girwar & Stichting IndianFeelings

Reacties
 1. Reply
  Gast
  juli 7, 2005 om 9:53 am
  amalia

  heel leuk dit serie .. all1 wil ik meer weten over radjiv 🙂

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen