Scoor een nieuwe baan


Oranje koeken, oranje huizen en oranje auto?s. Niets lijkt te ontkomen aan de oranje gekte. Het WK-voetbal is in volle gang en heel Nederland staat weer op zijn kop. Hoe verder het Nederlands elftal komt, hoe gekker het wordt. Zonder enige training waren de elf oranjevoetballers echter nergens gekomen. Goede training is niet alleen van belang bij topsporters, ook werklozen kunnen eigenlijk niet zonder de nodige begeleiding.

CareerPoint biedt je als werkloze een dergelijke training. Al komen daar geen hesjes of pionnen in voor, de coaches zijn minstens zo bevlogen en deskundig als Van Basten. Wanneer je langer dan 6 maanden werkloos bent en een WW-, WAO- of Wajong uitkering hebt kom je zelfs in aanmerking voor een gratis trainingssessie bij CareerPoint. Deze sessie zal leiden tot je ultieme doel. Ervaar je nieuwe baan als de wereldtitel die jij kunt veroveren. Hierbij volg je workshops, heb je individuele gesprekken en neem je deel aan jobclubs.

De consultants van CareerPoint weten alles van werken en werk vinden. Door de multiculturele samenstelling van de organisatie weten we precies wat er bij jou speelt. Er wordt niet gekeken naar je beperkingen maar naar je mogelijkheden.

Tijdens de oranjegekte ben jij de spits en CareerPoint de vleugelspeler. Wij doen het voorwerk en jij hoeft de baan alleen nog maar te scoren! Laat je door ons informeren: mail naar office@careerpoint.nl, bel ons via telefoonnummer (070) 388 77 27 of kijk op www.careerpoint.nl

Team CareerPoint

Reacties
 1. Reply
  Gaytri
  januari 11, 2008 om 2:00 pm

  hm ;)dus dit gebeur het!!!!

 2. Reply
  Gaytri
  januari 11, 2008 om 2:01 pm

  is er iemand??

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen