Indian Feelings Chatroom


IRC (Internet Relay Chat) is een virtuele ontmoetingsplaats waar mensen van over de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen praten; je treft er een tal aan interessante onderwerpen, ideeën, en meer. Je hebt de mogelijkheid om mee te doen aan een groep discussie in een van de vele duizenden IRC kanalen, of praat gewoon even privé met familie of een vriend, waar je ook bent ter wereld. Voor meer informatie ga je naar www.mirc.nl.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  mei 15, 2005 om 12:01 pm
  Aishwarya Rai

  Ik ben zow een grote fan van Aishwarya Rai! ik weet echt niet wat ik moet doen maar ik wil graag een keer naar india en haar zien of zei komt naar nederland ik wil graag met der spreken ik vindt het echt heel erg leuwk ik wil graag mijn droom waar maken maar ja ik weet neit of dat kan iedereen wil der wel ontmoeten maar dat is het enigste wat ik wil doen :cry met haar praten of we vriendinnen kunnen worden ik ben 13 jaar en woon in Zeewolde (flevoland) NL, en heb echt veel dingen van haar ik mis alleen het praten contact ik ben een meisju hoor!! hi hi :p maar ik hoop dat julie het bericht lezen heel veel liefs Ikram

 2. Reply
  ffffffffff
  december 20, 2007 om 10:06 am

  edeee ewfkwqerfqkewnefkqwnvef wmeefnkwqenmeflwqkenf qwqjwmenflkqweneflkqwemnf.

 3. Reply
  ashu24
  april 8, 2009 om 8:48 pm

  hej mensen

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen