Win Chandni Chowk to China prijzenpakket en 20 x 2 kaarten


Chandni Chowk to China, de eerste Bollywood Kung fu komedie, neemt je mee op een avontuurlijke reis! Van Chandni Chowk in Delhi naar Shanghai, de Chinese Muur tot het Chinese platteland. Een bioscoopfilm vol humor, spectaculaire locaties en adembenemende actie!

Image Siddhu is een eenvoudige kok in Bombay en waarschijnlijk de grootste onbenul van het land. Op een dag ontmoet hij twee onbekenden uit China die hem vertellen dat hij de uitverkorene is: een reïncarnatie van hun grootste held. Zij zijn gekomen om hem mee te nemen naar zijn beloofde land. Echter laten zij de belangrijkste reden waarom ze naar hem op zoek waren achterwege. Hun stad in China is namelijk bezet door Takeshi, een gemene, buitenlandse drugsbaron. Siddhu begint aan het grootste avontuur van zijn leven om hen te verlossen van deze levensgevaarlijke misdadiger. Met de hulp van een Chinese Kung fu leermeester en de beeldschone Ms. Tele Shoppers Media, Sakhi, gaat hij de strijd aan.

De Bollywood Kung fu komedie Chandni Chowk to China met Akshay Kumar, Mithun Chakraborty,Ranvir Shorey, Gordon Liu, Roger Yuan en Deepika Padukone is vanaf 16 januari in de Nederlandse bioscopen te zien.

Meer informatie op: WWW.CC2C-THEFILM.COM  

Indian Feelings geeft 2 Chandni Chowk to China Prijzenpakketen met de soundtrack, 1 replica ketting, 1 tasje en 2 bioskaarten weg.
Indian Feelings geeft 20 x 2 vrijkaarten voor Chandni Chowk to China weg.

Prijsvraag: Wie speelt de rol van Sakhi in Chandni Chowk to China?

{philaform1}

Deze prijsvraag wordt mogelijk gemaakt door Warner Bros. Meedoen kan tot en met 18 januari!

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen