Win boek over Indiase filmindustrie gesigneerd door Amitabh Bachchan!


Cinema India is weer terug in het Tropentheater in Amsterdam. Één van de films dit jaar is The Last Lear met Amitabh Bachchan op donderdag 20 november om 20.00 uur. Het is de zoveelste lyrisch ontvangen film van prijswinnende regisseur Rituparno Ghosh. Bezoekers van deze film maken kans op een door Amitabh Bachchan gesingeerd exemplaar van Behind the scenes of Hindi Cinema. Indian Feelings mag speciaal 5 boeken van Behind the Scenes of Hindi Cinema gesigneerd door Amitabh Bachchan weggeven! Het boek gaat over de filmindustrie in India en is geschreven door Johan Manschot en Marijke de Vos met een voorwoord van Amitabh Bachchan. Reserveer kaarten voor de film The Last Lear bij het Tropentheater via 020-5688 500 o.v.v. Indian Feelings en maak kans op één van deze boeken. Het Tropentheater neemt na 20 november contact op met de winnaars van de boeken.

Voorafgaand aan de film is het mogelijk om te genieten van een Indiaas buffet in het Soeterijn Café Restaurant. Voor maar €25,50 heeft u een buffet, twee drankjes en het filmkaartje. Bel voor meer informatie met het de kassa van het Tropentheater via 020-5688 500.

Cinema India maakt deel uit van het Amsterdam India Festival. Naast Cinema India brengt het Tropentheater ook een modern toneelstuk, een voorstelling met Indiase magiërs en de Kutiyattam voorstelling Shakuntala. Kijk voor meer informatie op www.tropentheater.nl/india.

The Last Lear

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen