Ergens in de verte deel 2


Hij. ‘Ik vertrouw dit niet’ denkt hij. Snel graait hij in zijn tas, op zoek naar datgene waarvoor hij gekomen was, snel afgeven en gaan. Abrupt  draait hij zich om en luistert wat de persoon die Radha zo liet schrikken te vertellen heeft.’Radha, wat toevallig’ en nog meer bla bla hoort hij hem zeggen. Als hun gesprek stil valt, slaat hij zijn slag.

‘Ram Ram, ik ben Kishen een vriend van Radha’ zegt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt…;.
‘Hey man, wat leuk! Ik ben Akash de verloofde van Radha. Ga je mee wat drinken? Nu Radha en ik gaan trouwen, wil ik al haar geheimen weten’.
Het is heet en een koud drankje zal hem zeker geen kwaad doen. Hij kijkt Radha aan, die niet weet wat ze moeten zeggen laat staan doen. Net als hij wil antwoorden, neemt de situatie zijn beloop

‘Kishen, wat ben je vroeg. Je zou toch later komen!’ zegt een bekende stem. Hij draait zijn hoofd en voelt hoe haar kussen, hem weer wat kracht geven. Bijkomend van het gebeurde en angstig voor wat er gaat gebeuren, vergeet hij haar bijna te introduceren. <p> ;Radha, Akash dit is Savitha, mijn verloofde’.
Ze (Radha) kijkt hemt aan; geen vreugde, geen verdriet gewoon een doffe blik.
De dorstige Akash feliciteert het koppel ‘Mubarrak. Zullen we erop drinken’.
Savita, die zich van geen kwaad bewust is, antwoord spontaan.
‘Ja, leuk. Kunnen we over Kishan roddelen, misschien weten jullie nog wat geheimen over hem…;.’.
‘Ik moet weg’ denkt Kishan en gaat weer op zoek in zijn tas.

Radha schud haar hoofd en zegt:
‘Ik denk dat het beter is dat we de tortelduifjes alleen laten, jaan’. 
Eindelijk Kishan heeft zijn pakketje te gevonden
‘Ik denk dat we dat maar moeten doen’ zegt Kishan en geeft haar snel de DVD.
‘Bedankt nog voor het lenen en wie weet tot de volgende keer’ .
Als hij met Savitha op een terras bijkomt, kan hij het niet nalaten om te lachen. Wetende dat zijn Radha, nu tot een ander behoord. Eind goed al goed! <p>

Image Zij. ‘Nee het is Akash, wat moet ik doen’ denkt ze.. Ze kijkt hem aan en als hij haar kust, kust ze hem terug. Verrast door de situatie knikt ze ja op alle vragen van Akash, totdat Kishan interrumpeert. ‘Ram Ram, ik ben Kishen een oude schoolvriend van Radha’ hoort ze hem zeggen…;

Ze kijkt hem aan en ziet hoe hij zenuwachtig in zijn tas zit te friemelen. Zit het daar in? Is hij daarvoor hier gekomen. Lang om erover na te denken heeft ze niet want opeens komt een meisje zijn kant op en kust hem. Ze kennen elkaar blijkbaar goed, want ze slaat meteen haar hand om hem heen. Ze ziet hoe Kishan haar kus beantwoord en op zijn beurt haar een knuffel geeft…; Ze kan wel flauwvallen, ze wilt weg, maar hoe? Maar dan denk ze terug aan wat ze bijna 6 maanden geleden af hebben sproken. Een nieuw begin, is dat niet waar ze beide op hadden gewacht. Gaat het vandaag dan eindelijk gebeuren? Hoe erg ze hem ook heeft gemist, zo erg wilt ze ook weer opnieuw beginnen, samen met Akash.

Daarvoor moet ze dit afsluiten, hoe moeilijk het ook is. Ze wordt boos als Akash ze weer vraagt om wat te drinken, maar beseft ook dat hij niet weet hoe ze zich  voelt. Dit is haar geheim en na vandaag zal het haar niet meer achtervolgen.
‘Ik denk dat het beter is dat we de tortelduifjes alleen laten’ antwoord ze snel.

En opeens is het over…; Terwijl ze afscheid nemen krijgt ze een DVD. Kishan kijkt langer dan normaal naar de DVD en ze begrijpt de hint. Behendig als ze is maakt ze in haar tas de cover open en voelt hoe er een kettinkje uitvalt. Als Kishen en Savita uit het zicht zijn verdwenen, vraagt ze haar Akash om de ketting om te doen&

Devavratha

Reacties
 1. Reply
  Gast
  juli 20, 2006 om 7:47 am

  waar is deel 1… 😕

 2. Reply
  Gast
  juli 20, 2006 om 7:48 am

  weet niet

 3. Reply
  Gast
  juli 20, 2006 om 12:55 pm

  nice

 4. Reply
  Gast
  juli 21, 2006 om 6:15 pm

  komt er nog een deel 3 zo ja, ook een deel 4

 5. Reply
  Gast
  juli 25, 2006 om 4:33 pm
  Klein

  De foto\’s zijn te klein 🙁

 6. Reply
  Gast
  juli 25, 2006 om 8:49 pm

  de foto\’s zijn goed!

 7. Reply
  Gast
  juli 27, 2006 om 1:37 am
  ik snap het niet hoor

  dit verhaal spoort niet zo goed, want op het end vraagt ze haar akash om de ketting om haar nek te doen. gaat dat geen argwaan bij die vent wekken van hoe ze aan die ketting is gekomen?

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen