Siva4Kids Chartiy Cuptoernooi


VOETBALPLOEGEN uit Denemarken en Nederland SPELEN WEDSTRIJDEN IN Rotterdam Rotterdam, 19 juli 2006. Twaalf voetbalteams uit Denemarken en Nederland nemen op zaterdag 22 juli 2006 deel aan een Charity Cuptoernooi, dat plaatsvindt in Rotterdam. Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting Siva4Kids gevestigd te Den Haag.

Het programma voor het toernooi ziet er als volgt uit: Zaterdagochtend 9.00uur na het ontbijt zullen 8 mannenploegen, 3 vrouwenploegen en 2 juniorenploegen elkaar bekampen. Er zullen 3 wisseltrofeeen door de organisatie beschikbaar worden gesteld. Er zal volop Sri Lankese en Surinaamse gerechten en drank aan de bar te verkrijgen zijn. Voor meer info op: http://sports4kids.eu (engels)

Voorgeschiedenis Stichting Siva4Kids Stichting Siva for Kids is een politiek en religieus onafhankelijke organisatie die zowel voorziet in noodhulp als in ontwikkelingshulp op lange termijn door middel van samenwerking met lokale bewoners, overheidsinstellingen en internationale organisaties. Het doel van Siva for Kids is het bieden van actieve hulp aan kinderen zonder onderscheid te maken naar ras, godsdienst, politiek, cultuur of geslacht. Daartoe ontwikkelen en verwezenlijken de organisaties projecten om de levensomstandigheden van kinderen in hun eigen omgeving (met inbegrip van families en gemeenschappen) te verbeteren. Het Verdrag voor de Rechten van het Kind vormt het conceptuele kader voor de activiteiten van Siva for Kids. In eigen land geeft Stichting Siva for Kids voorlichting aan het publiek, waaronder kinderen en jonge mensen, over de oorzaken van onderontwikkeling, oorlog, armoede en natuurrampen samen met de rechten van het kind . Stichting Siva for Kids verwerft fondsen om haar doelen te bereiken.

Stichting Siva for Kids streeft ernaar om positieve veranderingen te brengen in het leven van kinderen door hen en hun omgeving te helpen en te stimuleren met activiteiten en projecten. Stichting Siva for Kids werkt samen met verwante organisaties in landen die een soortgelijke missie en visie hebben . Sinds de oprichting van de stichting (2005), hebben ze al heel wat projecten kunnen realiseren met behulp van sponseringen, donaties en activiteiten die optouw zijn gezet om geld in te zamelen.

Zo hebben zij: – begin 2005 een postkaartenactie gehouden waarbij de eerste foto’s na de Tsunami met kinderen op postkaarten zijn gedrukt en worden verkocht. – in 2005 en zullen in 2006 deelnemen aan het Milan festival te Den haag met een informatietent. – gestaan in Rotterdam in 2006 bij het kinderrechtenfestival – fundraising georganiseerd bij Fujitsu Siemens in Utrecht – een charity party Florence georganiseerd in Italie voor het goede doel – recent een cd gelanceerd, met steun en inzet van artiesten die vrijwillig een nummer hebben opgedragen.

Meer projectinformatie en foto’s kunt u bekijken op:

www.siva4kids.org

http://newsletter.siva4kids.org CHARITY CUP Toernooi in Rotterdam SIVA4KIDS CHARITY CUP Dit sportevenement wordt voor de eerste keer georganiseerd , maar zal een jaarlijks evenement worden aangezien er meer aanmeldingen zijn geweest dan gevraagd. Het is de eerste Euro-Lankan voetbal toernooi waarbij er 3 categorieen zullen deelnemen:

– heren team, jongens boven de 18 jaar

– jongens onder de 18 jaar

– dames team

De gehele opbrengst zal zoals het bekend is geheel naar de Stichting gaan voor het realiseren van de lopende projecten.

De organisatie van dit evenement zal in handen zijn van de stichting met de onmisbare steun van de vrijwilligers.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen