Een nieuw jaar, een nieuwe start


Rituele verbrandingen, het strooien van gekleurd poeder en natuurlijk de vele ‘Subh Holi!’ wensen. Afgelopen week is het Holifeest weer groots gevierd. Met de viering van een nieuw Hindoestaans jaar sta je ook gelijk aan het begin van een nieuwe start. Ga je het komende jaar alles laten voor wat het is? Of ga je voor een frisse verandering zorgen in je leven? Voor werkzoekenden bestaat er geen keuze tussen deze twee vragen. Als je zonder werk zit zul je simpelweg wel een andere weg in moeten slaan.

Het Holifeest staat symbool voor de overwinning van het goede op het kwade. In je zoektocht naar een nieuwe baan kan er een hoop op je pad terecht komen waar je niet op zit te wachten. Om de meest vreemde redenen kan je worden afgewezen of er wordt helemaal niet gereageerd op je sollicitatie. Je moet flink ten strijden trekken om jezelf op de kaart te zetten. Maar die strijd hoef je natuurlijk niet helemaal alleen aan te gaan. Bij je zoektocht naar een baan is het verstandig een partner te zoeken die je ondersteunt en coacht bij deze lastige opgave. In CareerPoint vindt je die partner. Wanneer je langer dan 6 maanden werkloos bent en een WW-, WAO of een WAJONG-uitkering krijgt, kunnen zij je ondersteunen bij een Individuele Reà¯ntegratie Overeenkomst (IRO).

Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen door eindelijk die ene baan te vinden? Informeer bij CareerPoint naar de mogelijkheden, want voor mensen met een leuke baan is het elke dag feest!

Laat je door ons informeren: mail naar office@careerpoint.nl, bel ons via telefoonnummer (070) 388 77 27 of kijk op www.careerpoint.nl

Team CareerPoint

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen