Shahrukh Khan stopt met roken


 Het heeft even geduurd maar Shahrukh Khan heeft eindelijk besloten om te stoppen met zijn grootste, duurste en langst durende hobby; roken. De acteur heeft al meerdere malen duidelijke gemaakt dat roken hem niet gelukkig maakt en dat hij het een hele vieze verslaving vindt; ‘Ik haat sigaretten en roken. Ik denk dat het de vieste verslaving is dat iemand kan hebben.

Ook zijn dochter is niet gelukkig met de verslaving van haar vader; ‘Ze zag me met een pak sigaretten vandaag toen ik het huis uit ging en ze was daar niet gelukkig mee. Maar ik heb tijd nodig om er mee te stoppen. Het is een verslaving dat ik door de jaren heen heb versterkt.’ Aldus de acteur over zijn rook verslaving.

Hij heeft het al verminderd naar zes, zeven sigaretten per dag dus het gaat de goede kant op voor mister Khan.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen