Introductie nieuwe IndianFeelings auteur: Advocate Mr. Santa Gopal


Vanaf vandaag start de nieuwe rubriek ‘LEGAL THOUGHTS’ van mevrouw Mr. Santa Gopal. Hier volgt een korte introductie waarin zij zich aan u voorstelt. “Ik ben Santa Gopal, moeder van twee kinderen van 2 en 5 jaar oud, een zoon en dochtertje. Ik woon samen met de vader van mijn kinderen en werk als advocate in Den Haag. Ik ben al ruim 10 jaar advocaat en op dit moment werkzaam op het gebied van het personen- en familierecht en strafrecht voor zowel minderjarigen als volwassenen. In de loop der jaren heb ik natuurlijk heel veel leuke, interessante, treurige en zeer uiteenlopende zaken in mijn praktijk als advocaat mogen behandelen. Ik wil op deze manier de lezers laten kennis maken met mijn ervaringen en de dilemma’s van mijn werk als advocaat. Daarbij zal de reactie vanuit mijn omgeving, waaronder man en kinderen, ook worden beschreven. Ik heb mogen ervaren dat zij in staat zijn mij volledig te overrompelen met heel praktische oplossingen voor de juridische problemen of dilemma’s waarmee ik word geconfronteerd. Zelfs na een dag zwoegen op kantoor in wetboeken en jurisprudentie of na een dag van zittingen.”

(Klik hier voor meer informatie)

Reacties
 1. Reply
  Gast
  maart 6, 2006 om 1:13 pm
  Jammer

  Jammer dat er 2 jaar niets nieuws is gekomen hier… :roll

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen