Haan…Maine Bhi Pyaar Kiya


Shree Krishna Internationale HAAN… MAINE BHI PYAAR KIYA, geschreven door Dharmesh Darshan, is een verhaal over Pooja Kashyap (Karisma Kapoor), Shiv Kapoor (Abhishek Bachchan) en Raj Malhotra (Akshay Kumar).

Pooja is schoon, mooi en streeft naar het beste, maar ze is ook een romantische en een idealistische persoon, die ervoor over heeft om haar baan op te geven voor de ware liefde. Maar ze vergeet dat er een dunne lijn is tussen liefde en obsessie. 
Ze wordt verliefd op Shiv, die ze heeft leren kennen, tijdens een sollicitatie. Pooja had hem namelijk voor de gek gehouden zodat ze die baan zelf kon krijgen. Ze had tegen Shiv gezegd dat ze de dochter van de baas was en vertelde hem dat ze een baan voor hem zou regelen. Zoals in de meeste gevallen, worden ze verliefd op elkaar!

Shiv is ambitieus, dat is wel te zien aan de hoeveelheid vriendinnen die hij had op zijn college. Hij doet er alles aan om Pooja gelukkig te maken. Maar met zoveel vriendinnen van zijn vroegere school, kan er niets anders gebeuren dan dat hij vreemd gaat. Wanneer Pooja dit te horen krijgt wil ze niets liever dan scheiden!

Raj heeft de wereld aan zijn voeten. Hij heeft rijkdom en is bekend. Ook hij leert Pooja kennen (ditmaal na de scheiding).Pooja is zijn secretaresse, nadat Raj ziet hoe goed ze haar werk verricht, neemt hij haar in dienst. Wanneer ze op een dag voor een filmopname moeten, ziet Pooja” Shiv” weer…

Mijn mening:
HAAN… MAINE BHI PYAAR KIYA, is niet zo’n goede film. Het heeft wel een heel verhaal achter zich, want er gaan geruchten dat Karisma Kapoor en Abhishek Bachchan een verhouding hebben. Originaliteit heeft deze film niet, maar wel mooie liedjes..

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen