Geld Lenen


Welke kredietverstrekker is voor u het meest geschikt? Wordt het Becam, Fortis Bank, ING Bank, Kredietshopper of MoneyWeb. Gaat u geld lenen bereken dan eerst uw maximale hypotheek. De hypotheek berekenen tool vindt u hier.

Leendoel

Geld lenen of toch sparen? Het is een vraag waar veel gezinnen mee worstelen. Kiest u er toch voor geld lenen bekijk dan welke hypotheek vorm het meest interessant voor u is. Let of aanbieders naast een lage hypotheek rente ook de stabiliteit van de kredietverstrekker.

Voorwaarden

Gaat u geld lenen vergelijk dan goed de voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers. Stel u wint een loterij en wilt de lening direct terugbetalen? Moet u dan boeterente betalen? Zo ja hoeveel boeterente is dit?

Maar misschien bent door omstandigheden (ontslag, een grote tegenvaller) niet in staat een maandelijkse termijn te voldoen. Kunt u dit overleggen/uitleggen met de kredietverstrekker, of dient u een boete te betalen?

Help?? Ik heb een BKR registratie?

Bent u geregisteerd bij het Bureau Krediet Registratie? Ook dan kunt u geld lenen. Let op! Er zijn veel kredietverstrekkers, welke een erg hoge rentepercentage hanteren voor het bijkomend risico van een BKR lening.

Onderzoek

Gaat u geld lenen doe dan vooral uitgebreid onderzoek. Naast dat dit uw eigen verantwoordelijkheid is, wijst de praktijk uit dat u in veel situaties goedkoper geld kunt lenen en dit vaak tegen betere voorwaarden dan bij u eigen (huis) bank. Verdiep u daarom goed in de mogelijheden

Goed om te weten is wat de actuele rente standen zijn voordat u een hypotheek afsluit. Dit kan hier

LeenGuru.nl helpt u verder!

Geld Lenen kost geld.
Bereken maximale hypotheek
Kredietverstrekkers
Meer informatie over hypotheekvormen
Informatie over BKR Lening

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen