Fasian


Altijd al meer willen weten over onze rijke Indiase mode? Op hoeveel manieren kun je een Saree draperen? Hoe kun je een westerse outfit toch nog Indiaas laten ogen? Wat is het verschil tussen Sherwani en een Nehru Suit? Wat is volgens de allerlaatste Indiase mode super hot, en wat kun je maar beter goed in je klerenkast verstoppen?

Op al deze vragen geven wij antwoord in onze nieuwe rubriek Fasian; Fashion for ASIANs. 
Fasian is een terugkerende rubriek die vanaf begin november, elke 2 weken een nieuw onderwerp onder de loep neemt. Naast de actuele Indiase mode ontwikkelingen, vertellen wij ook alles over de geschiedenis en de achtergronden van diverse Indiase fashionitems. 

Uit ervaring blijkt dat de hedendaagse Hindoestaan meer wil weten over onze Indiase mode. Steeds vaker zie je dat men op gelegenheden Indiase kleding draagt. En om goed voor de dag te komen wil je je natuurlijk volgens de allerlaatste mode kleden. Velen dragen de kleding maar weten niet waarvoor het dient, waar het oorspronkelijk vandaan komt of hoe ze door middel van de juiste accessoires hun outfit compleet maken. IndianFeelings zal door middel van Fasian daar de komende tijd antwoord op geven.
Om betrouwbare en de meest recente informatie te verkrijgen, komen deze artikelen 2-wekelijks tot stand met mensen die er verstand van hebben. Fasian wordt hierdoor in samenwerking met Nederlands enige Indiase Boutique; Virasat gemaakt.

Wil je er trendy en drop-dead gorgeous uitzien dan kun je niet zonder Fasian!!

Anu Moese
In samenwerking met Virasat -Indian Designers Boutique-

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen