Sexy tongzoenen


French kissing een tongkus blijft de meest intieme en opwindende kus. Voor beginners of zwaar gevorderden.

Tip 1: hygiëne 
Begin met alle lichaamsdelen die in de kus betrokken zullen geraken grondig te reinigen. Poets tanden. Parfum en dergelijke zijn aangeraden voor een nog beter resultaat. Spoel wel voldoende, een zeepsmaak kan de kus onherroepelijk tot een eind brengen.

Tip 2: opwarmen
Opwarmen doe je het best door met je tong de binnenkant van je lippen te volgen. Op deze manier zijn beide attributen startklaar.

Tip 3: locatie
Kies een plaats die gegarandeerd rustig en romantisch is, zoals een park Vermijd drukke en luidruchtige plaatsen.

Tip 4: hoe beginnen?
Je kan gaan voor de korte, maar bondig flitskus, of voor de lang en uitgewerkte ik-heb-toch-niks-beters-te-doen-kus.

Tip 5: timing
Communicatie en instinct zijn van essentieel belang voor een écht goede kus. Een discrete opmerking hier en daar kan het perfecte moment van de kus garanderen.

Tip 6: houding
Een comfortabele houding is al halfweg in de richting van een leuke ervaring. 

Tip 7: ingrediënten
Voor gevorderden kan tongen een saaie bedoening worden. Blaas weer leven in je kus door met smaken en kleuren te spelen. Honing en melk, bijvoorbeeld.

Tip 8: speekselcontrole
Een tongkus is uiteraard een vochtige aangelegenheid. Speeksel zorgt er namelijk voor dat alles gesmeerd loopt. Slik eventueel het overtollig speeksel door om verdrinkingsdood te vermijden.

Tip 9: ademhaling
Ademen doe je door de neus! Gebruik geen andere holtes. 

Tip 10: wat na de kus?
Vaak voelen beiden zich ongemakkelijk na het kussen, omdat vreemde gevoelens zich van hen meester hebben gemaakt. Let op de lichaamstaal van de gekuste om het effect van de kus te zien.

Dus:
Ook al zijn er duizend en één manieren om iemand te kussen, een tongkus blijft de meest intieme en opwindende kus. Deze kus moet serieus genomen worden. Kussen doe je immers met twee en beiden willen er een goed gevoel aan overhouden. Denk dan ook een beetje aan wat de ander graag heeft, je zal het ruimschoots terugkrijgen. Veel kus plezier

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen