Rising Star: Naomi Koppens – Vastgoedmarkt


Naam: Naomi Koppens

Leeftijd: 25

Opleiding: Bachelor Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven

Ik ben: Vastgoedadviseur bij JLL en ik focus voornamelijk op aan- en verhuur van kantoorruimte in de Brabantse steden.

Waarom vastgoed: Werkzaam zijn in de vastgoedsector is erg interessant, omdat het een markt betreft die constant evolueert. Er worden steeds nieuwe soorten gebouwen en concepten aangeboden n.a.v. de continue veranderende vraag van eindgebruikers en nieuwe uitvindingen die gebouwen bijvoorbeeld slimmer of energiezuiniger maken.

Het mooiste vastgoedobject: De Taj Mahal in India is voor mij qua architectuur en cultuurhistorische waarde het mooiste object ter wereld. Afgelopen jaar heb ik dit gebouw in het echt mogen bewonderen en dat was een fantastische ervaring. De volledige symmetrie van het complex, het witte marmer, de versieringen in halfedelsteen die oplichten bij zonsopgang, het gehele park eromheen en het verhaal achter dit bouwwerk maken het zo bijzonder.

Het lelijkste vastgoedobject: Het betreft niet specifiek één object, maar het Stationsplein in Eindhoven is op dit moment een doorn in het oog. De gedateerde gebouwen aan de overzijde van het Centraal Station zijn de eerste indruk die bezoekers van Eindhoven krijgen als ze het centrum in lopen, wat naar mijn mening geen goede indruk geeft van wat deze toonaangevende stad te bieden heeft. Gelukkig komt hier verandering in met o.a. de nieuwbouwontwikkeling District E. Positief is wel dat het stationsgebied van Eindhoven in de komende jaren alleen maar aantrekkelijker gemaakt zal worden met alle geplande (nieuwbouw)ontwikkelingen (waaronder Eindhoven Internationale Knoop XL, Lichthoven en The Edge Eindhoven).

Mijn hart ligt bij: kantoren / bedrijfsruimten vanwege de (professionele) zakelijke eindgebruikers.

Mijn grootste succes: Ongeveer 3 jaar geleden werd ik genomineerd voor mijn scriptie, ontving ik daaropvolgend vanuit NeVap de Groene Appel voor ‘Beste Young Professional 2017’ en kreeg ik te horen dat ik na mijn stageperiode in vast dienstverband mocht treden bij JLL. Inmiddels adviseer ik lokale, nationale en internationale opdrachtgevers over huisvestingsvraagstukken en probeer ik me te blijven ontwikkelen om successen te blijven boeken.

Ik heb het meest geleerd van: Mijn minor Management in Kaapstad. Deze ervaring heeft mijn horizon verbreed en heeft me zelfstandigheid gebracht, maar het meeste heb ik geleerd van deze cultuur. Zuid-Afrikanen hebben een hele relaxte mentaliteit: wat vandaag niet lukt, komt morgen wel. Het leven draait niet alleen om hard werken en veel geld verdienen, maar ook de tijd nemen om te genieten. Daar kunnen wij in Nederland nog veel van leren als je het mij vraagt.

Sociale media: LinkedIn en Instagram.

Favoriete apps: Pinterest, Tripadvisor en Flitsmeister.

Laatst bezochte evenement: De JLL Summer BBQ (zakelijk) en de Gentse Feesten (privé).

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met: Tennissen, koken, het ontdekken van nieuwe steden en vooral veel leuke dingen doen met familie en vrienden.

De belangrijkste bron van vastgoednieuws is voor mij: Het nieuws uit vastgoedbladen en kranten zoals: Vastgoedmarkt, PropertyNL en het Eindhovens Dagblad, maar ook het nieuws uit bijdragen en artikelen op LinkedIn.

Transportmiddel: Voornamelijk de auto of de trein i.c.m. een OV-fiets.

Vrijmibo/hangout: Down Town Gourmet Market is een gezellige en sfeervolle plek om een hapje en drankje te doen op een vrijdagmiddag. Als er een leuke band optreedt vind ik O’shea’s Irish Pub in Eindhoven een leuke bar om vervolgens van een speciaal biertje en live muziek te genieten.Lees verder op:
https://www.vastgoedmarkt.nl/loopbaan/nieuws/2019/08/rising-star-naomi-koppens-101146327

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen