Hockeycaptain India weigert ‘verloofde’ en geaborteerde baby te erkennen


In Indiase media duikt donderdag een vrij bizar verhaal op rondom de aanvoerder van de nationale hockeyploeg. Sardar Singh, tevens speler van HC Bloemendaal, zou volgens een Britse vrouw al jaren een relatie met haar hebben, maar Singh zelf ontkent dat stellig.

“Ik heb de afgelopen vier jaar een relatie gehad met Sardar, waarvan we de laatste twee jaar verloofd zijn geweest. Na de verloving dwong hij mij om seks met hem te hebben, met de belofte dat we toch wel zouden trouwen”, aldus de niet bij naam genoemde Britse. “Onze relatie ontwikkelde zich en binnen een jaar was ik zwanger van hem. Nadat ik hem dit vertelde weigerde hij nog normaal met mij te praten en was hij erg duidelijk dat ik abortus moest laten plegen”, gaat ze verder.
De bijna 200-voudig international zou ‘zijn verloofde’ vervolgens gedwongen hebben om de abortus ook daadwerkelijk door te laten gaan. “Ik had geen andere keus meer dan om dat tegen mijn wil in te doen. Sardar heeft me daarna verlaten, praat nooit meer tegen me, heeft op geen enkele manier meer contact met mij en weigert zelfs te erkennen dat we verloofd zijn, terwijl dat bij het algemeen publiek bekend is”, beklaagt ze zich. “Ik ben fysiek en geestelijk mishandeld door niet alleen hem, maar ook zijn oudere broer, en dat is gewoon niet eerlijk.”

Uiteraard zit er ook een andere, niet geheel onbelangrijke kant aan het verhaal, namelijk die van de hockeyer zelf. “Tijdens de Spelen in Londen hebben we elkaar via Facebook online ontmoet”, begint hij. “Elke aantijging die ze naar mijn hoofd heeft geslingerd is totale onzin. Ik vertegenwoordig mijn land en ken mijn grenzen. Ze gooide op Twitter dat wij zouden gaan trouwen, maar mijn focus ligt volledig op het hockey. Laat me gewoon spelen.”
Verloofd was Singh volgens hem in elk geval zeker niet. “Nee, een verlovingsceremonie of iets dergelijks is er echt nooit geweest. Ze was gewoon een goede vriendin”, zegt hij logischerwijze in de verleden tijd. De speler voegt er overigens nog wel aan toe dat hij het volledig verkeerd vind dat de vrouw – of het nou zijn verloofde is of niet – gedwongen werd om abortus te laten plegen. Volgens Singh’s familie is het niet meer dan een ordinaire samenzwering om het imago van de hockeygrootheid onderuit te halen.

Bron: fok.nl

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen