Heel India in lockdown | ThePostOnline


De circa 1,3 miljard inwoners van India moeten zondag veertien uur binnenblijven vanwege een landelijk uitgaansverbod dat is ingesteld om verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Het verbod duurt van zeven uur ‘s ochtends (lokale tijd) tot negen uur in de avond. Premier Narendra Modi zei kort voordat de maatregel van kracht werd dat het uitgaansverbod “enorme kracht zal geven” aan de Indiase bestrijding van het coronavirus. “De stappen die we nu nemen, zullen ons in de toekomst helpen”, stelde Modi. “Blijf binnen en gezond.”

Meerdere staten in India zijn op slot gegaan om besmettingen te voorkomen. Komende week weert het land alle internationale passagiersvluchten en eerder zijn visumaanvragen voor de meeste landen al stopgezet. 332 gevallen van het longvirus zijn bekend in India, vijf patiënten zijn overleden.

Anp

Lees ook: Schokkende beelden: Heel Holland verspreidt zeer besmettelijk en gevaarlijk virus in Zandvoort

Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nu een abonnement op TPO+ al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 Lees verder op:
https://tpo.nl/2020/03/22/heel-india-in-lockdown/

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen